Cuțit bucătărie Samura Blacksmith Nakiri

Cod: SBL-0043
544 Lei 449,59 Lei fără TVA
În stoc
Livrare la:
30.9.2025
Opțiuni de transport

Cuțit bucătărie exclusivist, cu lamă de 16,8 cm lungime, din oțel japonez AUS-8 forjat manual cu duritate 58 HRC. Mânerul din Micarta este rezistent, durabil și plăcut la atingere. Cuțitul de tip Nakiri este un tip tradițional japonez. Este ideal pentru tăierea rapidă și precisă. Cuțitul este ambalat într-un frumos ambalaj din țesătură în stil japonez și este livrat într-o cutie de cadou.

Informaţii detaliate

Livrare din propriul depozit
Livrare din propriul depozit
Produsele sunt livrate direct din depozitul nostru.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Livrare la adresă în maxim 5 zile lucrătoare.
Reducere până la 10%
Reducere până la 10%
Pentru clienții noi înregistrați, 2% reducere după înregistrare.
Toate produsele sunt originale
Toate produsele sunt originale
Cumpărăm direct de la producător sau de la distribuitorii autorizați.

Descriere detaliată a produsului

Cuțitele Samura Blacksmith sunt cuțite pentru bucătărie exclusive, care oferă forme tradiționale japoneze, mâner din material compozit rezistent micarta și lame din oțel inoxidabil japonez AUS-8 forjat manual. Avantajul oțelului forjat manual este rezistența și fiabilitatea ridicată, precum și aspectul neobișnuit, deoarece fiecare piesă este originală. Finisajul suprafeței lamei hammered steel este foarte atractiv și asigură o tăiere lină, fără ca alimentele tăiate să se lipească de cuțit. Cuțitul este ambalat într-o husă din pânză foarte frumoasă, în stil japonez, și depozitat într-o cutie cadou.

Cuțitul are un mâner din material compozit rezistent micarta. Acest material este foarte durabil, rezistent la umiditate și „cald” la atingere.

Lama, dintr-o singură bucată de oțel inoxidabil japonez AUS-8 forjat manual, este extrem de ascuțită și oferă proprietăți excelente de tăiere.

Utilizare: nakiri este forma tradițională japoneză a cuțitului. Este ideal pentru tăierea și tocarea rapidă și precisă a legumelor, plantelor ierbacee etc.

Întreținere: Recomandăm spălarea manuală cu detergent în apă călduță, nu se recomandă spălarea în mașina de spălat vase.

Cuțite Samura

Samura este un producător modern de cuțite de bucătărie de tip japonez, care anterior a colaborat cu marca Mcusta. Din 2010, Samura fabrică cuțite sub propria marcă. Cuțitele de bucătărie Samura reprezintă o combinație între cuțitele japoneze și cele europene. Spre deosebire de cuțitele japoneze tradiționale, cuțitele Samura sunt fabricate din oțel inoxidabil și sunt mai puțin fragile, ceea ce elimină posibilitatea de a se rupe tăișul. Totuși, ele păstrează excelentele proprietățile de tăiere specifice cuțitelor japoneze.

Cuțitele Samura sunt fabricate din oțeluri inoxidabile japoneze de calitate, având o duritate de 58-61 HRC. Producătorul utilizează oțeluri AUS-8, AUS-10, VG-10 sau oțel de damasc. Mânerele sunt, de asemenea, fabricate din materiale de primă clasă, cum ar fi G10, micarta, lemn de palisandru sau plastic ABS.

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțite japoneze
EAN: 4751029322005
Duritatea lamei: 58 HRC
Lungime totală: 31,2 cm
Lungimea lamei: 16,8 cm
Lungimea lamei (de la - până la): 15,00 - 19,99 cm
Material lamă: AUS-8
Material mâner: Micarta
Țara de origine: China
Tip de cuțit pentru bucătărie: Nakiri
Tip oțel: Oțel inoxidabil

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Samura este un producător modern de cuțite de bucătărie de tip japonez, care anterior a colaborat cu marca Mcusta. Din 2010, Samura fabrică cuțite sub propria marcă. Cuțitele de bucătărie Samura reprezintă o combinație între cuțitele japoneze și cele europene. Spre deosebire de cuțitele japoneze tradiționale, cuțitele Samura sunt fabricate din oțel inoxidabil și sunt mai puțin fragile, ceea ce elimină posibilitatea de a se rupe tăișul. Totuși, ele păstrează excelentele proprietățile de tăiere specifice cuțitelor japoneze.

Cuțitele Samura sunt fabricate din oțeluri inoxidabile japoneze de calitate, având o duritate de 58-61 HRC. Producătorul utilizează oțeluri AUS-8, AUS-10, VG-10 sau oțel de damasc. Mânerele sunt, de asemenea, fabricate din materiale de primă clasă, cum ar fi G10, micarta, lemn de palisandru sau plastic ABS.