Cuțit bucătărie Samura Kaiju Santoku
Cod: SKJ-0095_ro.png?66daf8e2)
_ro.png?66daf8e8)
_ro.png?66daf8ed)
_ro.png?66daf8f3)
Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
Cuțitele Samura Kaiju sunt cuțite pentru bucătărie de calitate, care oferă forme clasice, mâner din material compozit rezistent pakkawood (combinație de lemn și rășini epoxidice) și lame din oțel inoxidabil japonez AUS-8. Finisajul suprafeței lamei hammered steel are un aspect foarte atractiv și asigură o tăiere lină, fără ca alimentele tăiate să se lipească de cuțit.
Mânerul este fabricat dintr-un material compozit rezistent, numit pakkawood (o combinație de lemn și rășini epoxidice). Acest material combină avantajele lemnului și ale materialelor compozite, este rezistent la umiditate și „cald” la atingere.
Lama este fabricată dintr-o singură bucată de oțel inoxidabil japonez AUS-8 și are o lungime de 18 cm.
Utilizare: cuțitul tip santoku este ideal, datorită formei sale, pentru tăierea și tocarea rapidă și precisă a legumelor, plantelor ierbacee și altor alimente similare.
Întreținere: Se recomandă spălarea manuală cu detergent în apă caldă, nu se recomandă spălarea în mașina de spălat vase.
Cuțite Samura
Samura este un producător modern de cuțite de bucătărie de tip japonez, care anterior a colaborat cu marca Mcusta. Din 2010, Samura fabrică cuțite sub propria marcă. Cuțitele de bucătărie Samura reprezintă o combinație între cuțitele japoneze și cele europene. Spre deosebire de cuțitele japoneze tradiționale, cuțitele Samura sunt fabricate din oțel inoxidabil și sunt mai puțin fragile, ceea ce elimină posibilitatea de a se rupe tăișul. Totuși, ele păstrează excelentele proprietățile de tăiere specifice cuțitelor japoneze.
Cuțitele Samura sunt fabricate din oțeluri inoxidabile japoneze de calitate, având o duritate de 58-61 HRC. Producătorul utilizează oțeluri AUS-8, AUS-10, VG-10 sau oțel de damasc. Mânerele sunt, de asemenea, fabricate din materiale de primă clasă, cum ar fi G10, micarta, lemn de palisandru sau plastic ABS.
Parametri suplimentari
Categorie: | Cuțite japoneze |
---|---|
Duritatea lamei: | 58 HRC |
Lungime totală: | 31 cm |
Lungimea lamei: | 18 cm |
Lungimea lamei (de la - până la): | 15,00 - 19,99 cm |
Material lamă: | AUS-8 |
Material mâner: | Lemn |
Țara de origine: | China |
Tip de cuțit pentru bucătărie: | Santoku |
Tip oțel: | Oțel inoxidabil |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Samura este un producător modern de cuțite de bucătărie de tip japonez, care anterior a colaborat cu marca Mcusta. Din 2010, Samura fabrică cuțite sub propria marcă. Cuțitele de bucătărie Samura reprezintă o combinație între cuțitele japoneze și cele europene. Spre deosebire de cuțitele japoneze tradiționale, cuțitele Samura sunt fabricate din oțel inoxidabil și sunt mai puțin fragile, ceea ce elimină posibilitatea de a se rupe tăișul. Totuși, ele păstrează excelentele proprietățile de tăiere specifice cuțitelor japoneze.
Cuțitele Samura sunt fabricate din oțeluri inoxidabile japoneze de calitate, având o duritate de 58-61 HRC. Producătorul utilizează oțeluri AUS-8, AUS-10, VG-10 sau oțel de damasc. Mânerele sunt, de asemenea, fabricate din materiale de primă clasă, cum ar fi G10, micarta, lemn de palisandru sau plastic ABS.