Cuțit bucătărie Satake Tomoko 18 cm – satâr

Cod: 803-809
286 Lei 236,36 Lei fără TVA
În stoc
Livrare la:
30.9.2025
Opțiuni de transport

Satâr japonez Satake Tomoko, din oțel inoxidabil, mâner din lemn, lungimea lamei 18 cm.

Informaţii detaliate

Livrare din propriul depozit
Livrare din propriul depozit
Produsele sunt livrate direct din depozitul nostru.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Livrare la adresă în maxim 5 zile lucrătoare.
Reducere până la 10%
Reducere până la 10%
Pentru clienții noi înregistrați, 2% reducere după înregistrare.
Toate produsele sunt originale
Toate produsele sunt originale
Cumpărăm direct de la producător sau de la distribuitorii autorizați.

Descriere detaliată a produsului

Cuțitul pentru bucătărie Satake Misaki, cu lungimea lamei de 18 cm, este un cuțit japonez autentic, fabricat în conformitate cu tradițiile japoneze consacrate. În spatele ascuțimii și funcționalității ridicate a cuțitelor se ascund 700 de ani de prelucrare artizanală și dezvoltare de succes. Cuțitele pentru bucătărie de la producătorul Satake Cutlery sunt o alegere excelentă pentru bucătarii amatori sau începători, care doresc să încerce tăierea cu cuțite japoneze fără a-și epuiza bugetul.

Satârul se remarcă prin lama largă, care poate tăia chiar și cele mai mari bucăți de carne, pasăre sau pește. Cuțitul pentru măcelărie promite performanță profesională și, desigur, ceea ce veți aprecia cel mai mult atunci când lucrați cu carne: confort, siguranță și eficiență.

Lama fabricată din oțel inoxidabil 420J2 se remarcă prin întreținerea foarte ușoară. Oțelul a fost supus unui tratament termic fiabil și unei ascuțiri inițiale excelente în timpul producției. Lama este decorată cu simboluri tradiționale japoneze.

Mânerul relativ scurt din lemn natural deschis garantează o prindere confortabilă.

Îngrijirea cuțitelor

Tăierea: nu tăiați niciodată alimente congelate sau oase groase de pește. Se recomandă tăierea cu cuțitele pe tăblițe de bucătărie din lemn.

Curățarea cuțitelor: cuțitul se recomandă să fie spălat manual și uscat imediat după utilizare. Astfel, lama își va păstra ascuțimea mult mai mult timp și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la schimbarea culorii lamei sau a mânerului.

Ascuțire: producătorul recomandă utilizarea de ascuțitoare cu diamant, care sunt foarte potrivite pentru cuțite cu duritate mai mare.

Cuțite japoneze de bucătărie Satake Cutlery

Producătorul japonez Satake Cutlery este specializat în fabricarea cuțitelor de bucătărie, inclusiv a stilurilor tradiționale japoneze, precum Santoku, Deba, Nakiri și altele. Majoritatea cuțitelor sunt fabricate din oțel carbon sau oțel inoxidabil, ce excelează prin ascuțimea și durabilitatea lor.

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțite japoneze
EAN: 4956617803809
Duritatea lamei: 53-56 HRC
Greutate: 288 g
Grosimea lamei: 2,1 mm
Lățimea lamei: 8,3 cm
Lungime totală: 28,5 cm
Lungimea lamei: 18 cm
Lungimea lamei (de la - până la): 15,00 - 19,99 cm
Lungimea mânerului: 10,5 cm
Material lamă: 420
Material mâner: Lemn
Țara de origine: Japonia
Tip de cuțit pentru bucătărie: Satâre
Tip oțel: Oțel inoxidabil
Tip tăiș: Flat

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Producătorul japonez Satake Cutlery este specializat în fabricarea cuțitelor de bucătărie, inclusiv a stilurilor tradiționale japoneze, precum Santoku, Deba, Nakiri și altele. Majoritatea cuțitelor sunt fabricate din oțel carbon sau oțel inoxidabil, ce excelează prin ascuțimea și durabilitatea lor.