Cuțit bucătărie Satake Tomoko 18 cm – satâr
Cod: 803-809_ro.png?66daf8e2)
_ro.png?66daf8e8)
_ro.png?66daf8ed)
_ro.png?66daf8f3)
Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
Cuțitul pentru bucătărie Satake Misaki, cu lungimea lamei de 18 cm, este un cuțit japonez autentic, fabricat în conformitate cu tradițiile japoneze consacrate. În spatele ascuțimii și funcționalității ridicate a cuțitelor se ascund 700 de ani de prelucrare artizanală și dezvoltare de succes. Cuțitele pentru bucătărie de la producătorul Satake Cutlery sunt o alegere excelentă pentru bucătarii amatori sau începători, care doresc să încerce tăierea cu cuțite japoneze fără a-și epuiza bugetul.
Satârul se remarcă prin lama largă, care poate tăia chiar și cele mai mari bucăți de carne, pasăre sau pește. Cuțitul pentru măcelărie promite performanță profesională și, desigur, ceea ce veți aprecia cel mai mult atunci când lucrați cu carne: confort, siguranță și eficiență.
Lama fabricată din oțel inoxidabil 420J2 se remarcă prin întreținerea foarte ușoară. Oțelul a fost supus unui tratament termic fiabil și unei ascuțiri inițiale excelente în timpul producției. Lama este decorată cu simboluri tradiționale japoneze.
Mânerul relativ scurt din lemn natural deschis garantează o prindere confortabilă.
Îngrijirea cuțitelor
Tăierea: nu tăiați niciodată alimente congelate sau oase groase de pește. Se recomandă tăierea cu cuțitele pe tăblițe de bucătărie din lemn.
Curățarea cuțitelor: cuțitul se recomandă să fie spălat manual și uscat imediat după utilizare. Astfel, lama își va păstra ascuțimea mult mai mult timp și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la schimbarea culorii lamei sau a mânerului.
Ascuțire: producătorul recomandă utilizarea de ascuțitoare cu diamant, care sunt foarte potrivite pentru cuțite cu duritate mai mare.
Cuțite japoneze de bucătărie Satake Cutlery
Producătorul japonez Satake Cutlery este specializat în fabricarea cuțitelor de bucătărie, inclusiv a stilurilor tradiționale japoneze, precum Santoku, Deba, Nakiri și altele. Majoritatea cuțitelor sunt fabricate din oțel carbon sau oțel inoxidabil, ce excelează prin ascuțimea și durabilitatea lor.
Parametri suplimentari
Categorie: | Cuțite japoneze |
---|---|
EAN: | 4956617803809 |
Duritatea lamei: | 53-56 HRC |
Greutate: | 288 g |
Grosimea lamei: | 2,1 mm |
Lățimea lamei: | 8,3 cm |
Lungime totală: | 28,5 cm |
Lungimea lamei: | 18 cm |
Lungimea lamei (de la - până la): | 15,00 - 19,99 cm |
Lungimea mânerului: | 10,5 cm |
Material lamă: | 420 |
Material mâner: | Lemn |
Țara de origine: | Japonia |
Tip de cuțit pentru bucătărie: | Satâre |
Tip oțel: | Oțel inoxidabil |
Tip tăiș: | Flat |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Producătorul japonez Satake Cutlery este specializat în fabricarea cuțitelor de bucătărie, inclusiv a stilurilor tradiționale japoneze, precum Santoku, Deba, Nakiri și altele. Majoritatea cuțitelor sunt fabricate din oțel carbon sau oțel inoxidabil, ce excelează prin ascuțimea și durabilitatea lor.