Cuțit bucătărie Seki Kanetsugu Zuiun Kiritsuke Gyuto SPG2 21 cm

Cod: 9305
1 857 Lei –18 %
21468 6 seki kanetsugu zuiun kiritsuke gyuto spg2 kuchynsky noz 21 cm
1 857 Lei –18 % 1 506 Lei 1 244,63 Lei fără TVA
În stoc
Livrare la:
30.9.2025
Opțiuni de transport

Cuțit damasc exclusivist japonez Gyuto, lungime lamă 21 cm, din oțel SPG2.

Informaţii detaliate

Livrare din propriul depozit
Livrare din propriul depozit
Produsele sunt livrate direct din depozitul nostru.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Livrare la adresă în maxim 5 zile lucrătoare.
Reducere până la 10%
Reducere până la 10%
Pentru clienții noi înregistrați, 2% reducere după înregistrare.
Toate produsele sunt originale
Toate produsele sunt originale
Cumpărăm direct de la producător sau de la distribuitorii autorizați.

Descriere detaliată a produsului

Acest cuțit vă va fermeca prin designul său impresionant și prin cea mai bună calitate a prelucrării și a materialelor utilizate. Seria Zuiun este „flagship-ul” producătorului, această ediție specială fiind fabricată în cinstea centenarului companiei Kanetsugu.. Cuțit extrem de ascuțit, din oțel de Damasc Seki Kanetsugu Kiwami Gyuto SPG2, cu lungimea lamei de 21 cm, din oțel pulbere SPG2.

Cuțitul japonez Gyuto se descurcă cu ușurință la tăierea, felierea și curățarea cărnii și legumelor. Vârful cuțitului, situat mai sus, asigură tăierea ușoară a plantelor ierbacee, a legumelor și a nucilor. Vârful lamei este modelat după un tip de sabie japoneză, astfel încât poate fi utilizat și pentru cioplirea decorativă și prepararea de feluri de mâncare speciale.

Lama are o construcție de tip San Mai - miezul tăietor din oțel SPG2 este înconjurat de laturi din oțel de Damasc cu 62 de straturi. Oțelul pulbere SPG2 este vârful absolut al calității printre oțelurile japoneze și atinge pe acest cuțit o duritate extremă de 63 HRC, ceea ce asigură o ascuțime de lungă durată. Tratarea termică prin metoda Sub-Zero reprezintă un tip special de răcire a tăișului la temperatura de -70 °C, ceea ce garantează duritatea și rezistența ridicată a cuțitului. Lama este ascuțită, la fel ca săbiile japoneze, în forma „hamaguriha”, care este un tăiș convex. Acest tip de tăiș conferă lamei stabilitate, rezistență și proprietăți deosebit de plăcute la tăiere.

Lama lungă și mânerul octogonal vă oferă cel mai bun sprijin la orice tip de tăiere. Lemnul de abanos pakka este natural rezistent datorită utilizării mai multor straturi. O parte a mânerului este decorată discret în stil asiatic. Echilibrul perfect al cuțitului oferă un confort suficient și nu trebuie să vă faceți griji că vă va obosi mâna.

Cuțitul japonez tip Gyuto este alegerea perfectă pentru dvs. dacă visați la un ajutor versatil. Utilizarea oțelului de Damasc face ca fiecare cuțit să fie unic și inimitabil.

Dimensiuni: lungime totală 35,5 cm și greutate 171 g.

Întreținere și curățare: fiecare cuțit merită o îngrijire specială. Cuțitele din oțel de Damasc nu trebuie spălate niciodată în mașina de spălat vase. Spălați-le numai manual și uscați-le imediat. Ocazional, nu uitați să le ungeți cu ulei. Tăișul s-ar putea rupe sau o parte din el s-ar putea desprinde. Nu utilizați niciodată cuțitul ca levier și evitați orice îndoire sau lovire a lamei. Depozitați cuțitele într-un loc sigur, ferit de copiilor (ideal pe un suport magnetic).

Ascuțirea cuțitului: pentru ascuțirea cuțitelor din oțel Damasc, vă recomandăm să utilizați pietre de ascuțit diamantate sau cu apă. Dacă nu sunteți sigur de abilitățile dvs. de ascuțire, vă recomandăm să apelați la un profesionist. Deteriorările cauzate de ascuțirea necorespunzătoare sunt ireversibile. Pentru ascuțirea ocazională a tăișului, utilizați un masat.

Cuțite de bucătărie Seki Kanetsugu

Seki_KanetsuguProducătorul japonez Seki Kanetsugu este specializat în fabricarea cuțitelor de bucătărie tradiționale de cea mai bună calitate. Seki Kanetsugu este un exemplu clasic de producător japonez de cuțite care păstrează tradițiile, adaptându-se în același timp la nevoile moderne ale clienților din întreaga lume. În trecut, compania Seki Kanetsugu s-a ocupat de fabricarea sabiei samurailor, iar acest meșteșug a devenit o parte importantă a istoricului mărcii.

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțite japoneze
Duritatea lamei: 63 HRC
Greutate: 171 g
Lungime totală: 35,5 cm
Lungimea lamei: 21 cm
Lungimea lamei (de la - până la): 20,00 - 24,99 cm
Lungimea mânerului: 13,5 cm
Material lamă: SPG2
Material mâner: Lemn
Țara de origine: Japonia
Tip de cuțit pentru bucătărie: Gyuto
Tip oțel: Oțel de Damasc
Tip tăiș: Convex

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Seki_KanetsuguProducătorul japonez Seki Kanetsugu este specializat în fabricarea cuțitelor de bucătărie tradiționale de cea mai bună calitate. Seki Kanetsugu este un exemplu clasic de producător japonez de cuțite care păstrează tradițiile, adaptându-se în același timp la nevoile moderne ale clienților din întreaga lume. În trecut, compania Seki Kanetsugu s-a ocupat de fabricarea sabiei samurailor, iar acest meșteșug a devenit o parte importantă a istoricului mărcii.