Cuțit bucătărie Seki Kanetsugu Zuiun Sujihiki SPG2 24 cm

Cod: 9309
1 980 Lei –18 %
21465 6 seki kanetsugu zuiun sujihiki spg2 kuchynsky noz 24 cm
1 980 Lei –18 % 1 605 Lei 1 326,45 Lei fără TVA
În stoc
Livrare la:
30.9.2025
Opțiuni de transport

Cuțit damasc exclusivist japonez Sujihiki, lungime lamă 24 cm, din oțel SPG2.

Informaţii detaliate

Livrare din propriul depozit
Livrare din propriul depozit
Produsele sunt livrate direct din depozitul nostru.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Livrare la adresă în maxim 5 zile lucrătoare.
Reducere până la 10%
Reducere până la 10%
Pentru clienții noi înregistrați, 2% reducere după înregistrare.
Toate produsele sunt originale
Toate produsele sunt originale
Cumpărăm direct de la producător sau de la distribuitorii autorizați.

Descriere detaliată a produsului

Acest cuțit vă va fermeca prin designul său impresionant și prin cea mai bună calitate a prelucrării și a materialelor utilizate. Seria Zuiun este „nava amiral” a producătorului, această ediție specială a fost fabricată în onoarea centenarului companiei Kanetsugu. Cuțit extrem de ascuțit din oțel de Damasc Seki Kanetsugu Zuiun Sujihiki cu lungimea lamei de 24 cm din oțel pulbere SPG2 de bună calitate. Cuțitul japonez Sujihiki este ideal pentru tăierea feliilor mai subțiri. Îl veți folosi nu numai pentru tăierea brânzeturilor și a cărnii, ci și pentru prepararea unor feluri de mâncare precum popularul sushi. Lucrul cu acest cuțit este rapid, simplu și precis. Vârful lamei este modelat după un model de sabie japoneză, astfel încât îl puteți folosi și pentru prepararea unor delicioase specialități.

Lama are o construcție de tip San Mai - miezul tăietor din oțel SPG2 este înconjurat de laturi din oțel de Damasc cu 62 de straturi. Oțelul pulverizat SPG2 este apogeul calității printre oțelurile japoneze și atinge pe acest cuțit o duritate extremă de 63 HRC, ceea ce asigură oțelului o ascuțime de lungă durată. Tratarea termică prin metoda Sub-Zero reprezintă un tip special de răcire a tăișului la temperatura de -70 °C, ceea ce garantează duritatea și rezistența ridicată a cuțitului. Lama este ascuțită, la fel ca săbiile japoneze, în forma „hamaguriha”, care are un tăiș convex. Acest tip de tăiș conferă lamei stabilitate, rezistență și proprietăți deosebit de plăcute la tăiere.

Mânerul octogonal vă oferă cel mai bun sprijin la orice tip de tăiere. Lemnul de abanos pakka este natural rezistent datorită utilizării mai multor straturi. O parte a mânerului este decorată discret în stil asiatic. Echilibrul perfect al cuțitului oferă un confort suficient și nu trebuie să vă faceți griji că vă va obosi mâna.

Cuțitul japonez de tip Sujihiki este alegerea perfectă dacă aveți nevoie să tăiați ingredientele în felii mai subțiri sau să pregătiți sushi-ul preferat în confortul casei dvs. Utilizarea oțelului de Damasc face ca fiecare cuțit să fie unic și inimitabil.

Dimensiuni: lungime totală 39 cm și greutate 162 g.

Întreținere și curățare: fiecare cuțit merită o îngrijire specială. Cuțitele din oțel de Damasc nu trebuie spălate niciodată în mașina de spălat vase. Spălați-le numai manual și uscați-le imediat. Ocazional, nu uitați să le ungeți cu ulei. Tăișul se poate rupe sau o parte din el se poate desprinde. Nu folosiți niciodată cuțitul ca pârghie și evitați orice îndoire sau lovire a tăișului. Păstrați cuțitele într-un loc sigur, ferit de copii (ideal pe un suport magnetic).

Ascuțirea cuțitului: pentru ascuțirea cuțitelor din oțel de Damasc recomandăm utilizarea pietrelor de ascuțit cu diamant sau cu apă. Dacă nu sunteți siguri de abilitățile dvs. de ascuțire, vă recomandăm să apelați la un profesionist. Deteriorările cauzate de ascuțirea necorespunzătoare sunt ireversibile. Pentru ascuțirea ocazională a tăișului, utilizați un masat.

Cuțite de bucătărie Seki Kanetsugu

Seki_KanetsuguProducătorul japonez Seki Kanetsugu este specializat în fabricarea cuțitelor de bucătărie tradiționale de cea mai bună calitate. Seki Kanetsugu este un exemplu clasic de producător japonez de cuțite care păstrează tradițiile, adaptându-se în același timp la nevoile moderne ale clienților din întreaga lume. În trecut, compania Seki Kanetsugu s-a ocupat de fabricarea sabiei samurailor, iar acest meșteșug a devenit o parte importantă a istoricului mărcii.

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțite japoneze
Duritatea lamei: 63 HRC
Greutate: 162 g
Lungime totală: 39 cm
Lungimea lamei: 24 cm
Lungimea lamei (de la - până la): 20,00 - 24,99 cm
Lungimea mânerului: 13,5 cm
Material lamă: SPG2
Material mâner: Lemn
Țara de origine: Japonia
Tip de cuțit pentru bucătărie: Sujihiki
Tip oțel: Oțel de Damasc
Tip tăiș: Convex

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Seki_KanetsuguProducătorul japonez Seki Kanetsugu este specializat în fabricarea cuțitelor de bucătărie tradiționale de cea mai bună calitate. Seki Kanetsugu este un exemplu clasic de producător japonez de cuțite care păstrează tradițiile, adaptându-se în același timp la nevoile moderne ale clienților din întreaga lume. În trecut, compania Seki Kanetsugu s-a ocupat de fabricarea sabiei samurailor, iar acest meșteșug a devenit o parte importantă a istoricului mărcii.