Cuțit bucătărie Tojiro DP VG10 Nakiri 16,5 cm F-502
Cod: F-502_ro.png?66daf8e2)
_ro.png?66daf8e8)
_ro.png?66daf8ed)
_ro.png?66daf8f3)
Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
Cuțitul tradițional japonez Tojiro DP VG10 de tip Nakiri este destinat în principal pentru tăierea legumelor sau a fructelor suculente. Pentru o ascuțime maximă, miezul lamei este fabricat din oțel inoxidabil japonez VG-10 foarte dur, care este inserat între 2 straturi de oțel inoxidabil cromat. Datorită materialelor japoneze de primă calitate și a ascuțimii excepționale a lamei, din alimente se pierde doar un minim de lichide, astfel încât legumele rămân întotdeauna suculente. Lama cu lungimea de 16,5 cm și forma similară unui satâr poate fi utilizată și pentru a transfera bucățile de legume direct în oală.
Mânerul solid din plastic laminat vă oferă o prindere compactă cu rezistență maximă la deteriorarea externă. Din motive de igienă, între mâner și lamă este inserat un bolster metalic care împiedică acumularea de grăsime și diverse impurități. Dacă vă place să pregătiți masa de duminică cu multe legume, cuțitul japonez Tojiro VG10 Nakiri va transforma fiecare ceapă în bucăți perfecte.
Avantajele produsului:
✅oțel japonez VG-10,
✅mâner solid din plastic laminat,
✅bolster metalic pentru eliminarea impurităților,
✅aspect elegant.
Utilizare: Nakiri este o formă tradițională japoneză de cuțit, destinată în principal pentru tăierea legumelor. Este ideal pentru tăierea și tocarea rapidă și precisă.
Întreținere: se recomandă spălarea manuală delicată în apă călduță, nu se recomandă spălarea în mașina de spălat vase. După utilizare, cuțitul trebuie spălat și șters până se usucă. VG-10 este un oțel inoxidabil, dar poate fi ușor predispus la coroziune punctiformă, de aceea este recomandat să păstrați cuțitele din VG-10 într-un loc uscat și curat. Din când în când este recomandat să ungeți lama cu ulei pentru a preveni coroziunea punctiformă. Pentru ungere recomandăm ulei de camelie.
Cuțite Tojiro
Tojiro este un producător tradițional japonez de cuțite de bucătărie, având sediul în orașul Tsubame din prefectura Niigata, centrul japonez pentru producția de produse din metal. Cuțitele de bucătărie Tojiro sunt fabricate prin metode tradiționale, verificate de secole, în combinație cu tehnologiile moderne. Datorită acestui lucru, cuțitele Tojiro sunt foarte apreciate atât în Japonia, cât și la nivel global. Tojiro își desfășoară întregul proces de fabricație al cuțitelor în Japonia.
Tojiro produce cuțite de bucătărie din materiale tradiționale japoneze, cum ar fi lemnul de magnolie sau castan și utilizează oțel japonez laminat autentic. Acest oțel este fabricat în același mod în care este folosit la producerea săbiilor japoneze tradiționale, katana, din oțel Tamahagane. Miezul acestui oțel laminat este realizat din oțel foarte dur, precum Shirogami (White paper steel), Aogami (Blue Paper Steel) sau VG-10. Acest miez dur este protejat pe laturi de oțel mai moale. Miezul dur conferă lamei excelente proprietăți de tăiere și posibilitatea de a fi ascuțită la o ascuțime ridicată. Oțelul mai moale de pe laturi oferă lamei durabilitate și facilitează ascuțirea. Acest oțel laminat este specific pentru cuțitele japoneze. Deoarece este vorba despre oțel carbon, lama necesită îngrijire regulată pentru a preveni coroziunea. Răsplata pentru această îngrijire constantă va fi un cuțit frumos, funcțional și original pentru toată viață
Parametri suplimentari
Categorie: | Cuțite japoneze |
---|---|
EAN: | 4960375015022 |
Finisajul suprafeței lamei: | Satin |
Greutate: | 180 g |
Lungime totală: | 29,5 cm |
Lungimea lamei: | 16,5 cm |
Lungimea lamei (de la - până la): | 15,00 - 19,99 cm |
Material lamă: | VG-10 |
Material mâner: | Plastic |
Țara de origine: | Japonia |
Tip de cuțit pentru bucătărie: | Nakiri |
Tip oțel: | Oțel inoxidabil |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Tojiro este un producător tradițional japonez de cuțite de bucătărie, având sediul în orașul Tsubame din prefectura Niigata, centrul japonez pentru producția de produse din metal. Cuțitele de bucătărie Tojiro sunt fabricate prin metode tradiționale, verificate de secole, în combinație cu tehnologiile moderne. Datorită acestui lucru, cuțitele Tojiro sunt foarte apreciate atât în Japonia, cât și la nivel global. Tojiro își desfășoară întregul proces de fabricație al cuțitelor în Japonia.
Tojiro produce cuțite de bucătărie din materiale tradiționale japoneze, cum ar fi lemnul de magnolie sau castan și utilizează oțel japonez laminat autentic. Acest oțel este fabricat în același mod în care este folosit la producerea săbiilor japoneze tradiționale, katana, din oțel Tamahagane. Miezul acestui oțel laminat este realizat din oțel foarte dur, precum Shirogami (White paper steel), Aogami (Blue Paper Steel) sau VG-10. Acest miez dur este protejat pe laturi de oțel mai moale. Miezul dur conferă lamei excelente proprietăți de tăiere și posibilitatea de a fi ascuțită la o ascuțime ridicată. Oțelul mai moale de pe laturi oferă lamei durabilitate și facilitează ascuțirea. Acest oțel laminat este specific pentru cuțitele japoneze. Deoarece este vorba despre oțel carbon, lama necesită îngrijire regulată pentru a preveni coroziunea. Răsplata pentru această îngrijire constantă va fi un cuțit frumos, funcțional și original pentru toată viață