Cuțit bucătărie universal KAI Seki Magoroku Shoso 12 cm
Cod: AB-5163_ro.png?66daf8e2)
_ro.png?66daf8e8)
_ro.png?66daf8ed)
_ro.png?66daf8f3)
Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
Cuțitul universal japonez pentru bucătărie KAI cu lungimea lamei de 12 cm din seria de cuțite Seki Magoroku Shoso este o adevărată bijuterie. Lamele din această serie sunt forjate din oțel inoxidabil și ascuțite cu maximă precizie tehnică. Rezultatul îl constituie lame care asigură o manipulare plăcută, ușoară și sigură. Cuțitele sunt ideale pentru utilizarea zilnică în bucătărie și sunt foarte ușor de curățat.
Cuțitele universale reprezintă o combinație ingenioasă între cuțitele de bucătărie și cele de curățat, combinând astfel proprietățile ambelor tipuri. Cuțitul este cel mai des utilizat pentru prelucrarea legumelor, fructelor sau pentru tăierea bucăților mici de carne și pește. Cuțitul este suficient de manevrabil și pentru marinarea cărnii sau decorarea platourilor cu fructe.
De ce să alegeți cuțitul KAI Seki Magoroku Shoso:
✅KAI se numără printre cei mai buni producători de cuțite japoneze
✅cuțitul este fabricat folosind cele mai moderne tehnologii,
✅păstrează o proporție mare de prelucrare manuală,
✅oțel inoxidabil utilizat pentru mâner și lamă,
✅cuțit japonez autentic, extrem de ascuțit.
Oțel inoxidabil 5CR15MoV
Lama cuțitului este fabricată din oțel inoxidabil 5CR15MoV cu duritate 56 HRC, ceea ce garantează o ascuțime de lungă durată și o uzură redusă a materialelor. Tăișul convex conferă cuțitului stabilitatea necesară, ideală pentru tăieturi curate și precise. Cuțitele cu acest tip de tăiș cu lama subțire, sunt potrivite și pentru bucătarii care nu au mai lucrat cu cuțite japoneze. Lama nu se rupe și reprezintă un compromis perfect între ascuțimea de lungă durată și manevrabilitatea ușoară. Suprafața satinată mată a lamei accentuează eleganța cuțitului.
Mâner din oțel inoxidabil
Mânerul ergonomic cu un model distinctiv în formă de diamant este fabricat în întregime din oțel inoxidabil. Forma simetrică asigură o manipulare plăcută, iar modelul integrat în formă de diamant oferă o prindere sigură și confortabilă la fiecare tăiere.
Cuțitul este fabricat integral în Japonia.
>Îngrijirea cuțitelor
Tăierea: vă recomandăm să tăiați pe o placă de lemn sau plastic. Nu utilizați niciodată materiale precum sticlă, piatră sau gresie, care pot deteriora permanent lama delicată a cuțitelor. Lamele cuțitelor nu sunt potrivite pentru tăierea oaselor, oaselor de pește sau a alimentelor congelate.
Curățarea cuțitelor: înainte de prima utilizare, clătiți cuțitele cu apă fierbinte. După fiecare utilizare, asigurați-vă că ați spălat cuțitele cu un detergent delicat și că le-ați uscat cu un prosop moale. Pentru siguranța dvs., ștergeți cuțitele întotdeauna departe de corp. Clătirea cuțitelor imediat după utilizare este esențială, în special atunci când lucrați cu alimente acide. Cuțitele japoneze nu trebuie spălate în mașina de spălat vase. Pentru a menține ascuțimea pe termen lung, spălați întotdeauna numai manual.
Depozitare: atunci când depozitați cuțitele, aveți grijă ca lama să nu intre în contact cu alte obiecte metalice. Acest lucru ar putea duce la deteriorări minore sau colorarea nedorită a metalelor. Cea mai bună soluție este depozitarea cuțitelor în blocuri sau pe suporturi magnetice. În cazul în care intenționați să depozitați cuțitele într-un sertar de bucătărie, procurați-vă protecții sau teci pentru lame.
Ascuțire: în timp, cuțitele vor prezenta primele semne de uzură sub forma unei reduceri a ascuțimii, de aceea este recomandat să le ascuțiți profesional din când în când. Pentru a asigura o ascuțire durabilă, producătorul recomandă utilizarea exclusivă a pietrelor de ascuțit tradiționale sau a pielii pentru ascuțit. Nu vă obosiți inutil cu utilizarea unui masat, acestea sunt complet inutilizabile pentru cuțitele japoneze KAI datorită gradului ridicat de duritate.
Cuțite japoneze KAI
Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.
Parametri suplimentari
Categorie: | Cuțite japoneze |
---|---|
EAN: | 4901601219913 |
Duritatea lamei: | 56 HRC |
Greutate: | 66 g |
Lungime totală: | 22,5 cm |
Lungimea lamei: | 12 cm |
Lungimea lamei (de la - până la): | 12,00 - 14,99 cm |
Lungimea mânerului: | 10,5 cm |
Material lamă: | 5Cr15MoV |
Material mâner: | Metal |
Țara de origine: | Japonia |
Tip de cuțit pentru bucătărie: | Cuțit universale |
Tip oțel: | Oțel inoxidabil |
Tip tăiș: | Flat |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.