Cuțit bucătărie Wüsthof Classic Ikon Sculpted Santoku 17 cm
Cod: 1040331317_ro.png?66daf8e2)
_ro.png?66daf8e8)
_ro.png?66daf8ed)
_ro.png?66daf8f3)
Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
Cuțitul pentru bucătărie japonez Santoku Wüsthof Classic Ikon cu lungimea lamei de 17 cm este ajutorul ideal pentru bucătarii amatori care caută în cadrul mărcii premium Wüsthof un echilibru perfect între calitate și preț. Seria de cuțite pentru bucătărie forjate manual Classic Ikon, cu elemente tradiționale și nituire triplă, combină eleganța, performanța ridicată și rezistența. Designul tradițional al cuțitelor se potrivește în orice bucătărie.
Cuțitele japoneze Santoku sunt denumite în Japonia „cuțitele celor trei virtuți”, ceea ce spune totul despre utilizarea lor versatilă la tăierea peștelui, cărnii și legumelor. Datorită lamei multifuncționale, cuțitele Santoku vor fi la îndemână în fiecare zi.
Mâner sintetic rezistent
Mânerul cuțitului pentru bucătărie Classic Ikon este fabricat din material sintetic rezistent polioximetilen (POM), care, datorită noii sale concepții, este rezistent la decolorare și la schimbarea nedorită a culorii. La mânerele de acest tip veți aprecia în special întreținerea ușoară.
Forma elegantă a mânerului se caracterizează prin forma ergonomică și se potrivește confortabil în mână. Echilibrul perfect între lamă și mâner asigură o manevrare optimă și reduce oboseala mâinilor, chiar și în timpul gătitului îndelungat.
Oțel inoxidabil german
Lama este realizată cu precizie dintr-o singură bucată de oțel inoxidabil X50CrMoV15, care este unul dintre cele mai utilizate oțeluri pentru bucătărie, în special de către producătorii germani. Mulți oameni le preferă altor tipuri de oțel tocmai datorită rezistenței la coroziune și ușurinței cu care se ascut.
Lama cuțitului este prevăzută cu caneluri fine, aproape imperceptibile, care împiedică lipirea resturilor de alimente de oțel.
Cuțitul este fabricat în Solingen, Germania.
Îngrijire: nu spălați niciodată cuțitele în mașina de spălat vase. Spălați-le numai manual cu un detergent delicat și uscați-le imediat pentru a preveni petele de apă. Ascuțiți regulat lama cu un ascuțitor sau o piatră de ascuțit. Pentru tăiere se recomandă utilizarea unei plăci de tăiere de calitate și evitarea tăierii pe suprafețe dure.
Depozitare: cuțitele se depozitează ideal într-un bloc sau într-un suport pentru cuțite, încercați să nu le lăsați în sertar, deoarece ar putea fi deteriorate prin contactul cu alte ustensile de bucătărie.
Cuțite de bucătărie Wüsthof
Wüsthof este un producător german renumit de cuțite pentru bucătărie de calitate. Cuțitele sunt caracterizate de o prelucrare precisă, mâner ergonomic, durabilitate ridicată și un preț accesibil. Compania se concentrează pe producerea de diverse serii și tipuri de cuțite, care sunt recomandate atât pentru uz casnic, cât și pentru bucătarii profesioniști. Wüsthof are sediul în Solingen, Germania, cunoscut în întreaga lume ca și orașul lamelor datorită producției sale în masă de cuțite.
Parametri suplimentari
Categorie: | Cuțite japoneze |
---|---|
EAN: | 4002293100784 |
Duritatea lamei: | 58 HRC |
Lățimea lamei: | 4,6 cm |
Lungime totală: | 27,9 cm |
Lungimea lamei: | 17 cm |
Lungimea lamei (de la - până la): | 15,00 - 19,99 cm |
Material mâner: | Plastic |
Țara de origine: | Germania |
Tip de cuțit pentru bucătărie: | Santoku |
Tip oțel: | Oțel inoxidabil |
Tip tăiș: | Flat |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Wüsthof este un producător german renumit de cuțite pentru bucătărie de calitate. Cuțitele sunt caracterizate de o prelucrare precisă, mâner ergonomic, durabilitate ridicată și un preț accesibil. Compania se concentrează pe producerea de diverse serii și tipuri de cuțite, care sunt recomandate atât pentru uz casnic, cât și pentru bucătarii profesioniști. Wüsthof are sediul în Solingen, Germania, cunoscut în întreaga lume ca și orașul lamelor datorită producției sale în masă de cuțite.