Cuțit Kanetsune Seki KC-956 Ko-Deba

Cod: KC-956
192 Lei 158,68 Lei fără TVA
În stoc
Livrare la:
30.9.2025
Opțiuni de transport

Cuțit japonez Deba, din oțel inoxidabil, DSR-1K6. Lungime lamă 10,5 cm. Lungime totală 21,5 cm. Mâner din Pakkawood.

Informaţii detaliate

Livrare din propriul depozit
Livrare din propriul depozit
Produsele sunt livrate direct din depozitul nostru.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Livrare la adresă în maxim 5 zile lucrătoare.
Reducere până la 10%
Reducere până la 10%
Pentru clienții noi înregistrați, 2% reducere după înregistrare.
Toate produsele sunt originale
Toate produsele sunt originale
Cumpărăm direct de la producător sau de la distribuitorii autorizați.

Descriere detaliată a produsului

Kanetsune Seki Ko-Deba este un cuțit japonez ușor, cu o lamă subțire din oțel inoxidabil cu conținut ridicat de carbon Daido DSR-1K6. Acest oțel japonez conține 0,6% carbon și este îmbogățit cu molibden, ceea ce asigură o compoziție echilibrată. Suprafața lamei are un design caracteristic „Tsuchime”, care permite eliberarea rapidă a alimentelor tăiate de pe lamă. Lama are o lungime de 10,5 cm, o duritate de 58 HRC și o singură teșitură (potrivită pentru utilizatorii dreptaci). Grosimea lamei este de numai 1,5 mm. Combinația acestor caracteristici asigură proprietăți excelente de tăiere, ascuțime ridicată și durată lungă de viață a lamei.

Ko-Deba înseamnă literalmente Deba scurt, iar acest tip de cuțit este uneori denumit și Ajikiri. Este utilizat în mod obișnuit în zonele de coastă ale Japoniei pentru prelucrarea și filetarea peștilor mai mici. În regiunea noastră, este ideal pentru prelucrarea păstrăvului sau a oricărui pește mai mic.

Mânerul este fabricat din lemn Pakkawood, care nu numai că are un aspect estetic elegant, dar garantează și o prindere confortabilă și fermă. Acest lucru vă oferă un control precis asupra tăierii.

Cuțite de bucătărie Kanetsune Seki

Această companie a fost fondată în orașul japonez Seki, în anul 1964. Încă din 1930, strămoșii fondatorilor au fabricat cuțite de bucătărie pentru comerțul en-gros, datorită cărora acest oraș a primit supranumele „Orașul cuțitelor”. Kanetsune a fost un fierar ce realiza katana, care a trăit în jurul secolelor XIV-XV, iar săbiile sale erau cunoscute și în străinătate. La Kanetsune Seki, se crede că datorită celor mai noi tehnologii și tehnicilor tradiționale de producție, vor obține un rezultat care garantează calitatea, așa cum erau katanele realizate de maestrul Kanetsune.

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțite japoneze
EAN: 4956856729564
Duritatea lamei: 58 HRC
Greutate: 67 g
Lungime totală: 21,5 cm
Lungimea lamei: 10,5 cm
Lungimea lamei (de la - până la): 10,00 - 11,99 cm
Lungimea mânerului: 11 cm
Material lamă: Daido 1K6
Material mâner: Lemn
Țara de origine: Japonia
Teacă: fără teacă
Tip de cuțit pentru bucătărie: Deba
Tip oțel: Oțel inoxidabil
Tip tăiș: Chisel

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Această companie a fost fondată în orașul japonez Seki, în anul 1964. Încă din 1930, strămoșii fondatorilor au fabricat cuțite de bucătărie pentru comerțul en-gros, datorită cărora acest oraș a primit supranumele „Orașul cuțitelor”. Kanetsune a fost un fierar ce realiza katana, care a trăit în jurul secolelor XIV-XV, iar săbiile sale erau cunoscute și în străinătate. La Kanetsune Seki, se crede că datorită celor mai noi tehnologii și tehnicilor tradiționale de producție, vor obține un rezultat care garantează calitatea, așa cum erau katanele realizate de maestrul Kanetsune.