Cuțit Kanetsune Seki KC-956 Ko-Deba
Cod: KC-956_ro.png?66daf8e2)
_ro.png?66daf8e8)
_ro.png?66daf8ed)
_ro.png?66daf8f3)
Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
Kanetsune Seki Ko-Deba este un cuțit japonez ușor, cu o lamă subțire din oțel inoxidabil cu conținut ridicat de carbon Daido DSR-1K6. Acest oțel japonez conține 0,6% carbon și este îmbogățit cu molibden, ceea ce asigură o compoziție echilibrată. Suprafața lamei are un design caracteristic „Tsuchime”, care permite eliberarea rapidă a alimentelor tăiate de pe lamă. Lama are o lungime de 10,5 cm, o duritate de 58 HRC și o singură teșitură (potrivită pentru utilizatorii dreptaci). Grosimea lamei este de numai 1,5 mm. Combinația acestor caracteristici asigură proprietăți excelente de tăiere, ascuțime ridicată și durată lungă de viață a lamei.
Ko-Deba înseamnă literalmente Deba scurt, iar acest tip de cuțit este uneori denumit și Ajikiri. Este utilizat în mod obișnuit în zonele de coastă ale Japoniei pentru prelucrarea și filetarea peștilor mai mici. În regiunea noastră, este ideal pentru prelucrarea păstrăvului sau a oricărui pește mai mic.
Mânerul este fabricat din lemn Pakkawood, care nu numai că are un aspect estetic elegant, dar garantează și o prindere confortabilă și fermă. Acest lucru vă oferă un control precis asupra tăierii.
Cuțite de bucătărie Kanetsune Seki
Această companie a fost fondată în orașul japonez Seki, în anul 1964. Încă din 1930, strămoșii fondatorilor au fabricat cuțite de bucătărie pentru comerțul en-gros, datorită cărora acest oraș a primit supranumele „Orașul cuțitelor”. Kanetsune a fost un fierar ce realiza katana, care a trăit în jurul secolelor XIV-XV, iar săbiile sale erau cunoscute și în străinătate. La Kanetsune Seki, se crede că datorită celor mai noi tehnologii și tehnicilor tradiționale de producție, vor obține un rezultat care garantează calitatea, așa cum erau katanele realizate de maestrul Kanetsune.
Parametri suplimentari
Categorie: | Cuțite japoneze |
---|---|
EAN: | 4956856729564 |
Duritatea lamei: | 58 HRC |
Greutate: | 67 g |
Lungime totală: | 21,5 cm |
Lungimea lamei: | 10,5 cm |
Lungimea lamei (de la - până la): | 10,00 - 11,99 cm |
Lungimea mânerului: | 11 cm |
Material lamă: | Daido 1K6 |
Material mâner: | Lemn |
Țara de origine: | Japonia |
Teacă: | fără teacă |
Tip de cuțit pentru bucătărie: | Deba |
Tip oțel: | Oțel inoxidabil |
Tip tăiș: | Chisel |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Această companie a fost fondată în orașul japonez Seki, în anul 1964. Încă din 1930, strămoșii fondatorilor au fabricat cuțite de bucătărie pentru comerțul en-gros, datorită cărora acest oraș a primit supranumele „Orașul cuțitelor”. Kanetsune a fost un fierar ce realiza katana, care a trăit în jurul secolelor XIV-XV, iar săbiile sale erau cunoscute și în străinătate. La Kanetsune Seki, se crede că datorită celor mai noi tehnologii și tehnicilor tradiționale de producție, vor obține un rezultat care garantează calitatea, așa cum erau katanele realizate de maestrul Kanetsune.