Kanetsune Seki KC-957 Gyuto cuțit de bucătar 21 cm
Cod: KC-957Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
Cuțit de bucătar din oțel inoxidabil DSR-1K6. Lungimea lamei 21 cm, lungimea totală 34 cm. Mâner din lemn Pakkawood.
Această companie a fost fondată în orașul japonez Seki, în anul 1964. Încă din 1930, strămoșii fondatorilor au fabricat cuțite de bucătărie pentru comerțul en-gros, datorită cărora acest oraș a primit supranumele „Orașul cuțitelor”. Kanetsune a fost un fierar ce realiza katana, care a trăit în jurul secolelor XIV-XV, iar săbiile sale erau cunoscute și în străinătate. La Kanetsune Seki, se crede că datorită celor mai noi tehnologii și tehnicilor tradiționale de producție, vor obține un rezultat care garantează calitatea, așa cum erau katanele realizate de maestrul Kanetsune.
Parametri suplimentari
| Categorie: | Cuțite japoneze |
|---|---|
| Duritatea lamei: | 58 HRC |
| Greutate: | 157 g |
| Lungime totală: | 34 cm |
| Lungimea lamei: | 21 cm |
| Lungimea lamei (de la - până la): | 20,00 - 24,99 cm |
| Lungimea mânerului: | 13 cm |
| Material lamă: | Daido 1K6 |
| Material mâner: | Lemn |
| Țara de origine: | Japonia |
| Teacă: | fără teacă |
| Tip de cuțit: | Cu lama fixă |
| Tip de cuțit pentru bucătărie: | Cuțit de bucătar |
| Tip oțel: | Oțel inoxidabil |
| Tip tăiș: | Flat |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Această companie a fost fondată în orașul japonez Seki, în anul 1964. Încă din 1930, strămoșii fondatorilor au fabricat cuțite de bucătărie pentru comerțul en-gros, datorită cărora acest oraș a primit supranumele „Orașul cuțitelor”. Kanetsune a fost un fierar ce realiza katana, care a trăit în jurul secolelor XIV-XV, iar săbiile sale erau cunoscute și în străinătate. La Kanetsune Seki, se crede că datorită celor mai noi tehnologii și tehnicilor tradiționale de producție, vor obține un rezultat care garantează calitatea, așa cum erau katanele realizate de maestrul Kanetsune.
