Cuțit bucătărie de bucătar Tojiro DP VG10 Gyuto 18 cm F-807

Cod: F-807
705 Lei 582,64 Lei fără TVA
Temporar indisponibil
Opțiuni de transport
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Cuțit pentru bucătărie Tojiro DP Gyuto, cu lungimea lamei de 18 cm, fabricat din oțel inoxidabil japonez VG-10 și mâner din plastic solid.

Informaţii detaliate

Livrare din propriul depozit
Livrare din propriul depozit
Produsele sunt livrate direct din depozitul nostru.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Livrare la adresă în maxim 5 zile lucrătoare.
Reducere până la 10%
Reducere până la 10%
Pentru clienții noi înregistrați, 2% reducere după înregistrare.
Toate produsele sunt originale
Toate produsele sunt originale
Cumpărăm direct de la producător sau de la distribuitorii autorizați.

Descriere detaliată a produsului

Cuțitul tradițional japonez de bucătărie Tojiro DP VG10 Gyuto reprezintă combinația perfectă între oțelul japonez, materialele premium și designul elegant. Cuțitul japonez cu lungimea lamei de 18 cm poate fi folosit pentru diverse tipuri de tăiere, fie că este vorba de curățarea legumelor, tăierea peștelui sau porționarea cărnii. Pentru o ascuțime maximă, miezul lamei este fabricat din oțel inoxidabil japonez VG-10 foarte dur, care este încorporat între 2 straturi de oțel inoxidabil cromat.

Mânerul solid din plastic laminat vă oferă o prindere confortabilă cu rezistență maximă la deteriorarea externă. Între mâner și lamă este inserat un bolster metalic, din motive de igienă, care împiedică acumularea de grăsimi și diverse alte impurități. Pe lângă calitatea premium, cuțitele Tojiro DP VG10 vă vor cuceri prin aspectul lor luxos și elegant, care le face să fie o bijuterie în bucătăria dumneavoastră.

Avantajele produsului:

✅oțel japonez VG-10,
✅mâner solid din plastic laminat,
✅bolster metalic pentru eliminarea impurităților,
✅aspect elegant.

Utilizare: Gyuto este un cuțit de bucătărie cu lamă lată pentru tăierea rapidă și eficientă a cărnii, peștelui și legumelor.

Întreținere: recomandăm spălarea manuală delicată în apă călduță, nu este recomandată spălarea în mașina de spălat vase. După utilizare, cuțitul trebuie spălat și șters până este usucat. Oțelul VG-10 este oțel inoxidabil, dar este predispus la coroziune punctiformă, de aceea este recomandat să păstrați cuțitele din VG-10 într-un loc uscat și curat. Din când în când este recomandat să ungeți lama cu ulei pentru a preveni coroziunea punctiformă. Pentru ungere recomandăm uleiul de camelie.

Cuțite Tojiro

Japonské kuchynské nože Tojiro.Tojiro este un producător tradițional japonez de cuțite de bucătărie, având sediul în orașul Tsubame din prefectura Niigata, centrul japonez pentru producția de produse din metal. Cuțitele de bucătărie Tojiro sunt fabricate prin metode tradiționale, verificate de secole, în combinație cu tehnologiile moderne. Datorită acestui lucru, cuțitele Tojiro sunt foarte apreciate atât în Japonia, cât și la nivel global. Tojiro își desfășoară întregul proces de fabricație al cuțitelor în Japonia.

Tojiro produce cuțite de bucătărie din materiale tradiționale japoneze, cum ar fi lemnul de magnolie sau castan și utilizează oțel japonez laminat autentic. Acest oțel este fabricat în același mod în care este folosit la producerea săbiilor japoneze tradiționale, katana, din oțel Tamahagane. Miezul acestui oțel laminat este realizat din oțel foarte dur, precum Shirogami (White paper steel), Aogami (Blue Paper Steel) sau VG-10. Acest miez dur este protejat pe laturi de oțel mai moale. Miezul dur conferă lamei excelente proprietăți de tăiere și posibilitatea de a fi ascuțită la o ascuțime ridicată. Oțelul mai moale de pe laturi oferă lamei durabilitate și facilitează ascuțirea. Acest oțel laminat este specific pentru cuțitele japoneze. Deoarece este vorba despre oțel carbon, lama necesită îngrijire regulată pentru a preveni coroziunea. Răsplata pentru această îngrijire constantă va fi un cuțit frumos, funcțional și original pentru toată viață

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțite japoneze
EAN: 4960375038076
Finisajul suprafeței lamei: Satin
Greutate: 170 g
Lungime totală: 31 cm
Lungimea lamei: 18 cm
Lungimea lamei (de la - până la): 15,00 - 19,99 cm
Material lamă: VG-10
Material mâner: Plastic
Țara de origine: Japonia
Tip de cuțit pentru bucătărie: Gyuto
Tip oțel: Oțel inoxidabil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Japonské kuchynské nože Tojiro.Tojiro este un producător tradițional japonez de cuțite de bucătărie, având sediul în orașul Tsubame din prefectura Niigata, centrul japonez pentru producția de produse din metal. Cuțitele de bucătărie Tojiro sunt fabricate prin metode tradiționale, verificate de secole, în combinație cu tehnologiile moderne. Datorită acestui lucru, cuțitele Tojiro sunt foarte apreciate atât în Japonia, cât și la nivel global. Tojiro își desfășoară întregul proces de fabricație al cuțitelor în Japonia.

Tojiro produce cuțite de bucătărie din materiale tradiționale japoneze, cum ar fi lemnul de magnolie sau castan și utilizează oțel japonez laminat autentic. Acest oțel este fabricat în același mod în care este folosit la producerea săbiilor japoneze tradiționale, katana, din oțel Tamahagane. Miezul acestui oțel laminat este realizat din oțel foarte dur, precum Shirogami (White paper steel), Aogami (Blue Paper Steel) sau VG-10. Acest miez dur este protejat pe laturi de oțel mai moale. Miezul dur conferă lamei excelente proprietăți de tăiere și posibilitatea de a fi ascuțită la o ascuțime ridicată. Oțelul mai moale de pe laturi oferă lamei durabilitate și facilitează ascuțirea. Acest oțel laminat este specific pentru cuțitele japoneze. Deoarece este vorba despre oțel carbon, lama necesită îngrijire regulată pentru a preveni coroziunea. Răsplata pentru această îngrijire constantă va fi un cuțit frumos, funcțional și original pentru toată viață