Cuțit bucătărie de bucătar Tojiro DP VG10 Gyuto 27 cm F-810
Cod: F-810_ro.png?66daf8e2)
_ro.png?66daf8e8)
_ro.png?66daf8ed)
_ro.png?66daf8f3)
Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
Cuțitul tradițional japonez de bucătărie Tojiro DP VG10 Gyuto reprezintă combinația perfectă între oțelul japonez, materialele premium și designul elegant. Cuțitul japonez cu lungimea lamei de 27 cm poate fi folosit pentru diverse tipuri de tăiere, fie că este vorba de curățarea legumelor, tăierea peștelui sau porționarea cărnii. Pentru o ascuțime maximă, miezul lamei este fabricat din oțel inoxidabil japonez VG-10 foarte dur, care este încorporat între 2 straturi de oțel inoxidabil cromat.
Mânerul solid din plastic laminat vă oferă o prindere confortabilă cu rezistență maximă la deteriorarea externă. Între mâner și lamă este inserat un bolster metalic, din motive de igienă, care împiedică acumularea de grăsimi și diverse alte impurități. Pe lângă calitatea premium, cuțitele Tojiro DP VG10 vă vor cuceri prin aspectul lor luxos și elegant, care le face să fie o bijuterie în bucătăria dumneavoastră.
Avantajele produsului:
✅oțel japonez VG-10,
✅mâner solid din plastic laminat,
✅bolster metalic pentru eliminarea impurităților,
✅aspect elegant.
Utilizare: Gyuto este un cuțit de bucătărie cu lamă lată pentru tăierea rapidă și eficientă a cărnii, peștelui și legumelor.
Întreținere: recomandăm spălarea manuală delicată în apă călduță, nu este recomandată spălarea în mașina de spălat vase. După utilizare, cuțitul trebuie spălat și șters până este usucat. Oțelul VG-10 este oțel inoxidabil, dar este predispus la coroziune punctiformă, de aceea este recomandat să păstrați cuțitele din VG-10 într-un loc uscat și curat. Din când în când este recomandat să ungeți lama cu ulei pentru a preveni coroziunea punctiformă. Pentru ungere recomandăm uleiul de camelie.
Cuțite Tojiro
Tojiro este un producător tradițional japonez de cuțite de bucătărie, având sediul în orașul Tsubame din prefectura Niigata, centrul japonez pentru producția de produse din metal. Cuțitele de bucătărie Tojiro sunt fabricate prin metode tradiționale, verificate de secole, în combinație cu tehnologiile moderne. Datorită acestui lucru, cuțitele Tojiro sunt foarte apreciate atât în Japonia, cât și la nivel global. Tojiro își desfășoară întregul proces de fabricație al cuțitelor în Japonia.
Tojiro produce cuțite de bucătărie din materiale tradiționale japoneze, cum ar fi lemnul de magnolie sau castan și utilizează oțel japonez laminat autentic. Acest oțel este fabricat în același mod în care este folosit la producerea săbiilor japoneze tradiționale, katana, din oțel Tamahagane. Miezul acestui oțel laminat este realizat din oțel foarte dur, precum Shirogami (White paper steel), Aogami (Blue Paper Steel) sau VG-10. Acest miez dur este protejat pe laturi de oțel mai moale. Miezul dur conferă lamei excelente proprietăți de tăiere și posibilitatea de a fi ascuțită la o ascuțime ridicată. Oțelul mai moale de pe laturi oferă lamei durabilitate și facilitează ascuțirea. Acest oțel laminat este specific pentru cuțitele japoneze. Deoarece este vorba despre oțel carbon, lama necesită îngrijire regulată pentru a preveni coroziunea. Răsplata pentru această îngrijire constantă va fi un cuțit frumos, funcțional și original pentru toată viață
Parametri suplimentari
Categorie: | Cuțite japoneze |
---|---|
EAN: | 4960375038106 |
Finisajul suprafeței lamei: | Satin |
Greutate: | 290 g |
Lungime totală: | 40,5 cm |
Lungimea lamei: | 27 cm |
Lungimea lamei (de la - până la): | nad 25 cm |
Material lamă: | VG-10 |
Material mâner: | Plastic |
Țara de origine: | Japonia |
Tip de cuțit pentru bucătărie: | Gyuto |
Tip oțel: | Oțel inoxidabil |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Tojiro este un producător tradițional japonez de cuțite de bucătărie, având sediul în orașul Tsubame din prefectura Niigata, centrul japonez pentru producția de produse din metal. Cuțitele de bucătărie Tojiro sunt fabricate prin metode tradiționale, verificate de secole, în combinație cu tehnologiile moderne. Datorită acestui lucru, cuțitele Tojiro sunt foarte apreciate atât în Japonia, cât și la nivel global. Tojiro își desfășoară întregul proces de fabricație al cuțitelor în Japonia.
Tojiro produce cuțite de bucătărie din materiale tradiționale japoneze, cum ar fi lemnul de magnolie sau castan și utilizează oțel japonez laminat autentic. Acest oțel este fabricat în același mod în care este folosit la producerea săbiilor japoneze tradiționale, katana, din oțel Tamahagane. Miezul acestui oțel laminat este realizat din oțel foarte dur, precum Shirogami (White paper steel), Aogami (Blue Paper Steel) sau VG-10. Acest miez dur este protejat pe laturi de oțel mai moale. Miezul dur conferă lamei excelente proprietăți de tăiere și posibilitatea de a fi ascuțită la o ascuțime ridicată. Oțelul mai moale de pe laturi oferă lamei durabilitate și facilitează ascuțirea. Acest oțel laminat este specific pentru cuțitele japoneze. Deoarece este vorba despre oțel carbon, lama necesită îngrijire regulată pentru a preveni coroziunea. Răsplata pentru această îngrijire constantă va fi un cuțit frumos, funcțional și original pentru toată viață