Cuțit bucătărie de bucătar Tojiro Hammered Gyuto F-1114 18 cm

Cod: F-1114
741 Lei 612,40 Lei fără TVA
În stoc
Livrare la:
30.9.2025
Opțiuni de transport

Tojiro Hammered F-1114 este un cuțit pentru bucătărie japonez de tip Gyuto - cuțit de bucătar, cu o lungime a lamei de 18 cm, fabricat din oțel inoxidabil japonez VG-10. Mânerul din lemn de magnolie în formă de D este foarte placut la atingere. Mânerul este finisat cu un inel din rășină artificială. Cuțit de bucătar cu lamă lată pentru felierea rapidă și eficientă a cărnii, peștelui și legumelor.

Informaţii detaliate

Livrare din propriul depozit
Livrare din propriul depozit
Produsele sunt livrate direct din depozitul nostru.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Livrare la adresă în maxim 5 zile lucrătoare.
Reducere până la 10%
Reducere până la 10%
Pentru clienții noi înregistrați, 2% reducere după înregistrare.
Toate produsele sunt originale
Toate produsele sunt originale
Cumpărăm direct de la producător sau de la distribuitorii autorizați.

Descriere detaliată a produsului

Cuțitele de bucătărie japoneze Tojiro din seria Hammered sunt fabricate din oțel inoxidabil japonez VG-10 foarte dur, care atinge o duritate de până la 61 HRC. Sunt cuțite japoneze tradiționale cu care suntem obișnuiți în Europa. Cuțitele Tojiro Hammered și-au primit numele de la adânciturile de pe lamă, care seamănă cu loviturile unui ciocan de fierar. Aceste adâncituri împiedică lipirea alimentelor tăiate de lamă. Cuțitul Tojiro Hammered combină materiale japoneze de primă calitate, un aspect original și neobișnuit și proprietăți de tăiere excelente.

Cuțitul are un mâner din lemn de magnolie în formă de D, care este foarte plăcut la atingere. Mânerul este prevăzut cu un inel din rășină sintetică.

Lama cu lungimea de 18 cm este fabricată din oțel special stratificat. Stratul mediu (miezul) din oțel inoxidabil VG-10 este protejat pe părțile laterale de oțel inoxidabil mai moale. Oțelul VG10 este foarte dur și conferă cuțitului proprietăți excelente de tăiere și o ascuțime ridicată. Oțelul moale de pe laturi conferă lamei rezistență și facilitează ascuțirea. Un astfel de oțel stratificat este tipic pentru cuțitele japoneze tradiționale. Deoarece este vorba de oțel inoxidabil, lama nu necesită o îngrijire atât de strictă precum cuțitele din oțel carbon. În același timp, pe kurouchi (partea neagră a lamei, care este predispusă la oxidare), producătorul a aplicat un strat superficial anorganic, care crește rezistența la coroziune.

Utilizare: Gyuto este un cuțit de bucătărie cu lamă lată pentru tăierea rapidă și eficientă a cărnii, peștelui și legumelor.

Întreținere: Se recomandă spălarea manuală delicată în apă călduță, nu este recomandată spălarea în mașina de spălat vase. După utilizare, cuțitul trebuie spălat și șters până se usucă. Deși oțelul VG-10 este oțel inoxidabil, este ușor predispus la coroziune punctiformă, de aceea este recomandat să păstrați cuțitele din VG-10 într-un loc uscat și curat și, ocazional, să ungeți lama cu ulei pentru a preveni coroziunea punctiformă. Pentru ungere, recomandăm uleiul de camelie.

Cuțite Tojiro

Japonské kuchynské nože Tojiro.Tojiro este un producător tradițional japonez de cuțite de bucătărie, având sediul în orașul Tsubame din prefectura Niigata, centrul japonez pentru producția de produse din metal. Cuțitele de bucătărie Tojiro sunt fabricate prin metode tradiționale, verificate de secole, în combinație cu tehnologiile moderne. Datorită acestui lucru, cuțitele Tojiro sunt foarte apreciate atât în Japonia, cât și la nivel global. Tojiro își desfășoară întregul proces de fabricație al cuțitelor în Japonia.

Tojiro produce cuțite de bucătărie din materiale tradiționale japoneze, cum ar fi lemnul de magnolie sau castan și utilizează oțel japonez laminat autentic. Acest oțel este fabricat în același mod în care este folosit la producerea săbiilor japoneze tradiționale, katana, din oțel Tamahagane. Miezul acestui oțel laminat este realizat din oțel foarte dur, precum Shirogami (White paper steel), Aogami (Blue Paper Steel) sau VG-10. Acest miez dur este protejat pe laturi de oțel mai moale. Miezul dur conferă lamei excelente proprietăți de tăiere și posibilitatea de a fi ascuțită la o ascuțime ridicată. Oțelul mai moale de pe laturi oferă lamei durabilitate și facilitează ascuțirea. Acest oțel laminat este specific pentru cuțitele japoneze. Deoarece este vorba despre oțel carbon, lama necesită îngrijire regulată pentru a preveni coroziunea. Răsplata pentru această îngrijire constantă va fi un cuțit frumos, funcțional și original pentru toată viață

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțite japoneze
EAN: 4960375151140
Duritatea lamei: 61 HRC
Finisajul suprafeței lamei: Kurouchi
Lungime totală: 31,5 cm
Lungimea lamei: 18 cm
Lungimea lamei (de la - până la): 15,00 - 19,99 cm
Material lamă: VG-10
Material mâner: Lemn
Țara de origine: Japonia
Tip de cuțit pentru bucătărie: Gyuto
Tip oțel: Oțel inoxidabil

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Japonské kuchynské nože Tojiro.Tojiro este un producător tradițional japonez de cuțite de bucătărie, având sediul în orașul Tsubame din prefectura Niigata, centrul japonez pentru producția de produse din metal. Cuțitele de bucătărie Tojiro sunt fabricate prin metode tradiționale, verificate de secole, în combinație cu tehnologiile moderne. Datorită acestui lucru, cuțitele Tojiro sunt foarte apreciate atât în Japonia, cât și la nivel global. Tojiro își desfășoară întregul proces de fabricație al cuțitelor în Japonia.

Tojiro produce cuțite de bucătărie din materiale tradiționale japoneze, cum ar fi lemnul de magnolie sau castan și utilizează oțel japonez laminat autentic. Acest oțel este fabricat în același mod în care este folosit la producerea săbiilor japoneze tradiționale, katana, din oțel Tamahagane. Miezul acestui oțel laminat este realizat din oțel foarte dur, precum Shirogami (White paper steel), Aogami (Blue Paper Steel) sau VG-10. Acest miez dur este protejat pe laturi de oțel mai moale. Miezul dur conferă lamei excelente proprietăți de tăiere și posibilitatea de a fi ascuțită la o ascuțime ridicată. Oțelul mai moale de pe laturi oferă lamei durabilitate și facilitează ascuțirea. Acest oțel laminat este specific pentru cuțitele japoneze. Deoarece este vorba despre oțel carbon, lama necesită îngrijire regulată pentru a preveni coroziunea. Răsplata pentru această îngrijire constantă va fi un cuțit frumos, funcțional și original pentru toată viață