Cuțit bucătărie de bucătar Tojiro Zen Black Gyuto 18 cm FD-1563

Cod: FD-1563
741 Lei 612,40 Lei fără TVA
În stoc
Livrare la:
30.9.2025
Opțiuni de transport

Tojiro Zen Black FD-1563 este un cuțit japonez pentru bucătărie de tip Gyuto - un cuțit mare de bucătar, cu lama lungă de 18 cm din oțel laminat cu miez din oțel inoxidabil VG-10. Mânerul din lemn de castan în formă de D este foarte placut la atingere. Mânerul este finisat cu un inel din polipropilenă. Cuțit de bucătar cu lamă lată pentru felierea rapidă și eficientă a cărnii, peștelui și legumelor.

Informaţii detaliate

Livrare din propriul depozit
Livrare din propriul depozit
Produsele sunt livrate direct din depozitul nostru.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Livrare la adresă în maxim 5 zile lucrătoare.
Reducere până la 10%
Reducere până la 10%
Pentru clienții noi înregistrați, 2% reducere după înregistrare.
Toate produsele sunt originale
Toate produsele sunt originale
Cumpărăm direct de la producător sau de la distribuitorii autorizați.

Descriere detaliată a produsului

Cuțitele de bucătărie japoneze Tojiro din seria Zen Black sunt fabricate din lemn de castan și oțel inoxidabil stratificat, cu miez din oțel inoxidabil japonez foarte dur VG-10 (duritate până la 61 HRC). Sunt cuțite japoneze tradiționale cu care suntem obișnuiți în Europa. Datorită materialelor japoneze de primă calitate și accentului pe care producătorul îl pune pe calitatea producției, aceste cuțite oferă proprietăți de tăiere excelente. Pe lângă calitatea premium, cuțitele Tojiro Zen Black au un aspect luxos și elegant, datorită căruia vor deveni o podoabă în bucătăria dumneavoastră.

Cuțitul are un mâner din lemn de castan în formă de D, care este foarte plăcut la atingere. Producătorul a obținut nuanța închisă a lemnului de castan prin arderea ușoară a lemnului cu foc. Datorită acestui fapt, culoarea mânerului se potrivește foarte bine cu lama de culoare închisă. Arderea a crescut, de asemenea, rezistența lemnului. Mânerul este prevăzut cu un inel negru din polipropilenă

Lama de 18 cm lungime este fabricată din oțel special stratificat. Stratul mediu (miezul) din oțel inoxidabil VG-10 este protejat pe laturi de oțel inoxidabil cu un conținut de 13% crom. Oțelul VG10 este foarte dur și conferă cuțitului proprietăți excelente de tăiere și o ascuțime ridicată. Oțelul inoxidabil de pe laturi conferă lamei rezistență și rezistență la coroziune. Acest tip de oțel stratificat este tipic pentru cuțitele japoneze tradiționale. Finisajul întunecat al oțelului a fost obținut de producător cu ajutorul oxidului de fier. Această tehnologie este utilizată și la instrumentele chirurgicale. Deoarece este vorba de oțel inoxidabil, lama nu necesită o îngrijire atât de strictă ca în cazul cuțitelor din oțel carbon.

Utilizare: Gyuto este un cuțit de bucătărie cu lamă lată pentru tăierea rapidă și eficientă a cărnii, peștelui și legumelor.

Întreținere: Se recomandă spălarea manuală delicată în apă caldă, nu este recomandată spălarea în mașina de spălat vase. După utilizare, cuțitul trebuie spălat și șters până se usucă.

Cuțite Tojiro

Japonské kuchynské nože Tojiro.Tojiro este un producător tradițional japonez de cuțite de bucătărie, având sediul în orașul Tsubame din prefectura Niigata, centrul japonez pentru producția de produse din metal. Cuțitele de bucătărie Tojiro sunt fabricate prin metode tradiționale, verificate de secole, în combinație cu tehnologiile moderne. Datorită acestui lucru, cuțitele Tojiro sunt foarte apreciate atât în Japonia, cât și la nivel global. Tojiro își desfășoară întregul proces de fabricație al cuțitelor în Japonia.

Tojiro produce cuțite de bucătărie din materiale tradiționale japoneze, cum ar fi lemnul de magnolie sau castan și utilizează oțel japonez laminat autentic. Acest oțel este fabricat în același mod în care este folosit la producerea săbiilor japoneze tradiționale, katana, din oțel Tamahagane. Miezul acestui oțel laminat este realizat din oțel foarte dur, precum Shirogami (White paper steel), Aogami (Blue Paper Steel) sau VG-10. Acest miez dur este protejat pe laturi de oțel mai moale. Miezul dur conferă lamei excelente proprietăți de tăiere și posibilitatea de a fi ascuțită la o ascuțime ridicată. Oțelul mai moale de pe laturi oferă lamei durabilitate și facilitează ascuțirea. Acest oțel laminat este specific pentru cuțitele japoneze. Deoarece este vorba despre oțel carbon, lama necesită îngrijire regulată pentru a preveni coroziunea. Răsplata pentru această îngrijire constantă va fi un cuțit frumos, funcțional și original pentru toată viață

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțite japoneze
Duritatea lamei: 61 HRC
Finisajul suprafeței lamei: Black Oxide
Greutate: 120 g
Lungime totală: 31,5 cm
Lungimea lamei: 18 cm
Lungimea lamei (de la - până la): 15,00 - 19,99 cm
Material lamă: VG-10
Material mâner: Lemn
Țara de origine: Japonia
Tip de cuțit pentru bucătărie: Gyuto
Tip oțel: Oțel inoxidabil

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Japonské kuchynské nože Tojiro.Tojiro este un producător tradițional japonez de cuțite de bucătărie, având sediul în orașul Tsubame din prefectura Niigata, centrul japonez pentru producția de produse din metal. Cuțitele de bucătărie Tojiro sunt fabricate prin metode tradiționale, verificate de secole, în combinație cu tehnologiile moderne. Datorită acestui lucru, cuțitele Tojiro sunt foarte apreciate atât în Japonia, cât și la nivel global. Tojiro își desfășoară întregul proces de fabricație al cuțitelor în Japonia.

Tojiro produce cuțite de bucătărie din materiale tradiționale japoneze, cum ar fi lemnul de magnolie sau castan și utilizează oțel japonez laminat autentic. Acest oțel este fabricat în același mod în care este folosit la producerea săbiilor japoneze tradiționale, katana, din oțel Tamahagane. Miezul acestui oțel laminat este realizat din oțel foarte dur, precum Shirogami (White paper steel), Aogami (Blue Paper Steel) sau VG-10. Acest miez dur este protejat pe laturi de oțel mai moale. Miezul dur conferă lamei excelente proprietăți de tăiere și posibilitatea de a fi ascuțită la o ascuțime ridicată. Oțelul mai moale de pe laturi oferă lamei durabilitate și facilitează ascuțirea. Acest oțel laminat este specific pentru cuțitele japoneze. Deoarece este vorba despre oțel carbon, lama necesită îngrijire regulată pentru a preveni coroziunea. Răsplata pentru această îngrijire constantă va fi un cuțit frumos, funcțional și original pentru toată viață