Cuțit bucătărie KAI Seki Magoroku Composite Chef´s 20 cm

Cod: MGC-0406
1 377 Lei 1 138,02 Lei fără TVA
În stoc
Livrare la:
30.9.2025
Opțiuni de transport

Cuțit japonez pentru bucătărie KAI Seki Magoroku Composite, din oțel inoxidabil VG-10, cu mâner din lemn pakka deschis, lungimea lamei de 20 cm.

Informaţii detaliate

Livrare din propriul depozit
Livrare din propriul depozit
Produsele sunt livrate direct din depozitul nostru.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Livrare la adresă în maxim 5 zile lucrătoare.
Reducere până la 10%
Reducere până la 10%
Pentru clienții noi înregistrați, 2% reducere după înregistrare.
Toate produsele sunt originale
Toate produsele sunt originale
Cumpărăm direct de la producător sau de la distribuitorii autorizați.

Descriere detaliată a produsului

Cuțitul de bucătar japonez KAI cu lungimea lamei de 20 cm din seria Seki Magoroku Composite este o combinație între simplitate și caracteristici dinamice. Aspectul final al cuțitului impresionează orice bucătar prin designul său. În combinație cu mânerul din lemn deschis la culoare, seria oferă un confort maxim și un stil elegant. Lama compozită este realizată din două tipuri diferite de oțel, laminate și unite cu ajutorul unui aliaj de cupru. Seria de cuțite Seki Magoroku Composite a primit o recunoaștere specială în 2013, în cadrul Red Dot Design Award.

Cuțitul de bucătar este unul dintre cele mai importante cuțite din bucătărie și face parte din echipamentul de bază al fiecărui bucătar. Se deosebește de cuțitele universale prin lama mai lată și mai lungă și vârful subțire, datorită cărora este relativ ușor să tăiați chiar și ingredientele mai puțin maleabile, precum nucile sau plantele ierbacee. Cuțitul de bucătărie cu formă versatilă poate fi utilizat pentru tăierea tuturor ingredientelor, fie că este vorba de curățarea cărnii sau tăierea legumelor.

De ce să alegeți cuțitul KAI Seki Magoroku Composite:

✅KAI este unul dintre cei mai renumiți producători de cuțite japoneze,
✅cuțitul este fabricat folosind cele mai moderne tehnologii,
✅păstrează o proporție mare de prelucrare manuală,
✅oțel inoxidabil (SUS420J2, VG-10) cu rezistență ridicată,
✅cuțit japonez autentic, extrem de ascuțit.

Lamă impresionantă

Fabricat din două tipuri de oțel cu texturi diferite. Partea superioară satinată a lamei este fabricată din oțel SUS420J2 (56 HRC) cu conținut ridicat de crom. Pentru partea inferioară a lamei a fost utilizat oțel japonez special VG-10 cu duritate extremă (61 HRC), care este separat de partea superioară a lamei printr-o line de cupru.

Acest tip original de îmbinare a celor două oțeluri face din cuțitul Seki Magoroku Composite o bijuterie a ingineriei japoneze moderne. Ambele oțeluri (SUS420J2, VG-10) se caracterizează prin flexibilitate și rezistență la coroziune. Lama este extrem de ascuțită din fabrică. Duritatea oțelului VG-10 asigură, de asemenea, o durată de viață foarte lungă a tăișului.

Mâner din lemn rezistent pakka

Mânerul minimalist din lemn compozit pakka este potrivit atât pentru dreptaci, cât și pentru stângaci, datorită formei simetrice. În lemn este adăugată o rășină de bună calitate, pentru a face materialul deosebit de rezistent la umiditate, asigurând o stabilitate mai bună și o durată lungă de viață. Bolsterul metalic asigură o prindere confortabilă și ușoară a mânerului între degetul mare și arătător.

Cuțitul este fabricat integral în Japonia.

Îngrijirea cuțitelor

Tăierea: vă recomandăm să tăiați pe o placă din lemn sau plastic destinată tăierii. Nu utilizați niciodată materiale precum sticlă, piatră sau granit, care pot deteriora permanent lama delicată a cuțitelor. Lamele cuțitelor nu sunt potrivite pentru tăierea oaselor, inclusiv a oaselor de pește sau a alimentelor congelate.

Curățarea cuțitelor: înainte de prima utilizare, clătiți cuțitele cu apă fierbinte. După fiecare utilizare, asigurați-vă că ați spălat cuțitele cu un detergent delicat și că le-ați uscat cu un prosop moale. Pentru siguranța dvs., ștergeți cuțitele întotdeauna în direcția opusă corpului. Clătirea cuțitelor imediat după utilizare este esențială, în special atunci când lucrați cu alimente acide. Cuțitele japoneze nu trebuie spălate în mașina de spălat vase. Pentru a menține ascuțimea pe termen lung, spălați întotdeauna exclusiv manual.

Depozitare: atunci când depozitați cuțitele, aveți grijă ca lama să nu intre în contact cu alte obiecte metalice. Acest lucru ar putea duce la deteriorări minore sau la colorarea nedorită a metalelor. Cea mai bună soluție este depozitarea cuțitelor în blocuri sau pe suporturi magnetice.În cazul în care intenționați să depozitați cuțitele într-un sertar de bucătărie, procurați-vă protecții sau teci pentru lame.

Îngrijirea mânerului: aveți grijă ca mânerele din lemn să nu rămână în apă prea mult timp. Pe mâner puteți folosi din când în când o cantitate mică de ulei vegetal neutru sau de camelie, care conferă lemnului strălucirea naturală.

Ascuțire: în timp, cuțitele vor prezenta primele semne de uzură sub forma unei ascuțimi mai reduse, de aceea este recomandat să le ascuțiți profesional din când în când. Pentru a asigura ascuțimea permanentă, producătorul recomandă utilizarea exclusivă a pietrelor de ascuțit tradiționale sau a pielii pentru ascuțit. Nu vă obosiți inutil cu utilizarea masatelor, acestea sunt complet inutile pentru cuțitele japoneze KAI datorită gradului ridicat de duritate.

Cuțite japoneze KAI

Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțite japoneze
EAN: 4901601329360
Duritatea lamei: 61 HRC
Greutate: 173 g
Lungime totală: 34 cm
Lungimea lamei: 20 cm
Lungimea lamei (de la - până la): 20,00 - 24,99 cm
Lungimea mânerului: 14 cm
Material lamă: VG-10
Material mâner: Lemn
Țara de origine: Japonia
Tip de cuțit pentru bucătărie: Cuțit de bucătar
Tip oțel: Oțel inoxidabil
Tip tăiș: Flat

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.