Cuțit bucătărie KAI Seki Magoroku Red Wood Santoku 17 cm
Cod: MGR-0170S_ro.png?66daf8e2)
_ro.png?66daf8e8)
_ro.png?66daf8ed)
_ro.png?66daf8f3)
Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
Cuțit japonez pentru bucătărie KAI tip Santoku cu lungimea lamei de 17 cm din seria de cuțite de lux Seki Magoroku Red Wood cu design tradițional japonez. Designul minimalist este subliniat de oțelul inoxidabil, echilibrul bun, ascuțimea și funcționalitatea ridicată.
Seria va atrage orice bucătar care dorește cuțite japoneze autentice. Cuțitele japoneze Santoku sunt denumite în Japonia „cuțite ale celor trei virtuți”, ceea ce spune totul despre utilizarea lor versatilă la tăierea peștelui, cărnii și a legumelor. Datorită lamei multifuncționale, cuțitele Santoku va face parte din rutina dumneavoastră zilnică.
De ce să alegeți cuțitul KAI Seki Magoroku Red Wood:
✅KAI este unul dintre cei mai buni producători de cuțite japoneze,
✅cuțitul este fabricat folosind cele mai moderne tehnologii,
✅păstrează în continuare o proporție mare de prelucrare manuală,
✅oțel inoxidabil 1K6 cu duritate de 57 HRC și rezistență ridicată,
✅cuțit japonez autentic.
Oțel inoxidabil 1K6
Lama cuțitului este fabricată din oțel inoxidabil 1K6 nou dezvoltat, cu duritate de 57 HRC. Este un tip foarte pur de oțel inoxidabil cu rezistență extremă la coroziune datorită conținutului ridicat de crom. Cuțitul este echipat cu o lamă cu tăiș ascuțit pe ambele părți.
Mâner din lemn de pakka rezistent
Estetica minimalistă japoneză este accentuată de mânerul elegant, de culoare roșu deschis, din lemn de pakka.În lemn este adăugată o rășină de bună calitate pentru a face materialul deosebit de rezistent la umiditate, asigurând o stabilitate mai bună și o durată lungă de viață.
Forma tipică de castan a mânerului asigură o prindere confortabilă și sigură. Mânerul este terminat cu un inel negru din polimer rezistent și protejează mâna în cazul alunecării.
Cuțitul este fabricat integral în Japonia.
Îngrijirea cuțitelor
Tăierea: vă recomandăm să tăiați pe o placă de lemn sau plastic. Nu utilizați niciodată materiale precum sticlă, piatră sau granit, care pot deteriora permanent lama delicată a cuțitelor. Lamele cuțitelor nu sunt potrivite pentru tăierea oaselor, inclusiv oaselor de pește sau a alimentelor congelate.
Curățarea cuțitelor: înainte de prima utilizare, clătiți cuțitele cu apă fierbinte. După fiecare utilizare, asigurați-vă că ați spălat cuțitele cu un detergent delicat și că le-ați uscat cu un prosop moale. Pentru siguranța dvs., ștergeți cuțitele întotdeauna în direcția opusă corpului. Clătirea cuțitelor imediat după utilizare este esențială, în special atunci când lucrați cu alimente acide. Cuțitele japoneze nu trebuie spălate în mașina de spălat vase. Pentru a menține ascuțimea pe termen lung, spălați întotdeauna exclusiv manual.
Depozitare: atunci când depozitați cuțitele, aveți grijă ca lama să nu intre în contact cu alte obiecte metalice. Acest lucru ar putea duce la deteriorări minore sau colorarea nedorită a metalelor. Cea mai bună soluție este depozitarea cuțitelor în blocuri sau pe suporturi magnetice.În cazul în care intenționați să depozitați cuțitele într-un sertar de bucătărie, procurați-vă protecții sau teci pentru lame
Îngrijirea mânerului: aveți grijă ca mânerele din lemn să nu rămână în apă prea mult timp. Pe mâner puteți folosi din când în când o cantitate mică de ulei vegetal neutru sau de camelie, care conferă lemnului strălucirea naturală.
Ascuțire: în timp, cuțitele vor prezenta primele semne de uzură sub forma unei ascuțiri reduse, de aceea este recomandat să le ascuțiți profesional din când în când. Pentru a asigura ascuțirea permanentă, producătorul recomandă utilizarea exclusivă a pietrelor de ascuțit tradiționale sau a pielii pentru ascuțit. Nu vă obosiți inutil cu utilizarea unui masat, acestea sunt complet inutilizabile pentru cuțitele japoneze bucătărie KAI datorită gradului ridicat de duritate.
Cuțite japoneze KAI
Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.
Parametri suplimentari
Categorie: | Cuțite japoneze |
---|---|
EAN: | 4260163218230 |
Duritatea lamei: | 57 HRC |
Greutate: | 140 g |
Lungime totală: | 30,5 cm |
Lungimea lamei: | 17 cm |
Lungimea lamei (de la - până la): | 15,00 - 19,99 cm |
Lungimea mânerului: | 13,5 cm |
Material lamă: | Daido 1K6 |
Material mâner: | Lemn |
Țara de origine: | Japonia |
Tip de cuțit pentru bucătărie: | Santoku |
Tip oțel: | Oțel inoxidabil |
Tip tăiș: | Flat |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.