Cuțit bucătărie KAI Shun Pro Sho Yanagiba 24 cm

Cod: VG-2005
1 584 Lei 1 309,09 Lei fără TVA
În stoc
Livrare la:
30.9.2025
Opțiuni de transport

Cuțit japonez KAI Shun Pro Sho Yanagiba, din oțel inoxidabil AUS-10, cu o singură teșitură, mâner din lemn de pakka închis la culoare, lungimea lamei 24 cm.

Informaţii detaliate

Livrare din propriul depozit
Livrare din propriul depozit
Produsele sunt livrate direct din depozitul nostru.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Livrare la adresă în maxim 5 zile lucrătoare.
Reducere până la 10%
Reducere până la 10%
Pentru clienții noi înregistrați, 2% reducere după înregistrare.
Toate produsele sunt originale
Toate produsele sunt originale
Cumpărăm direct de la producător sau de la distribuitorii autorizați.

Descriere detaliată a produsului

Cuțit japonez pentru bucătărie KAI tip Yanagiba din seria Shun Pro Sho cu lungimea lamei de 24 cm. Seria Shun Pro Sho oferă cuțite cu forme tradiționale japoneze cu o singură teșitură.. Identitatea japoneză este subliniată de designul elegant al lamei cu modele ornamentale. În procesele de fabricație inovatoare au fost utilizate materiale japoneze de cele mai înalte standarde și calitate. Seria de cuțite Shun Pro Sho a primit o recunoaștere specială în 2019 în cadrul German Design Award. Cuțitele sunt destinate în special utilizării profesionale, dar orice bucătar va îndrăgi tăierea cu instrumente de calitate premium.

Cuțitele japoneze Yanagiba sunt destinate în principal pentru tăierea peștelui dezosat, filetarea peștelui mic și, dintre cuțitele japoneze, sunt ideale pentru prepararea sushi-ului. Cuțitele Yanagiba se caracterizează prin lama lungă și subțire cu o singură teșitură, datorită cărora se obțin felii subțiri. Aceste felii netede sunt deosebit de importante în prepararea sushi-ului. Lungimea și forma lamei pot aminti ușor de forma frunzei de salcie, de la care cuțitul și-a primit numele.

De ce să alegeți cuțitul KAI Shun Pro Sho:

✅KAI se numără printre cei mai buni producători de cuțite japoneze,
✅cuțitul este fabricat folosind cele mai moderne tehnologii,
✅păstrează o proporție mare de prelucrare manuală,
✅oțel inoxidabil AUS-10 cu duritate 61 HRC,
✅cuțit japonez autentic, extrem de ascuțit.

Lama inoxidabilă AUS-10

Lamele cuțitelor din seria Shun Pro Sho sunt fabricate din oțel inoxidabil AUS-10 cu o duritate ridicată de 61 HRC. Oțelul AUS-10 este foarte similar cu oțelul VG-10, dar este puțin mai dur și mai ușor de ascuțit.

Mâner din lemn rezistent

Mânerul fabricat din lemn de pakka de culoare închisă are un aspect foarte elegant și se potrivește perfect în mână. În lemn este adăugată o rășină de bună calitate, pentru a face materialul deosebit de rezistent la umiditate, pentru a asigura o stabilitate mai bună și o durată lungă de viață.

Forma asimetrică a mânerului asigură o prindere confortabilă și sigură. Bolsterul metalic integrat are o funcție de protecție, dar crește și stabilitatea și echilibrul în timpul tăierii.

Cuțitul este fabricat integral în Japonia.

Îngrijirea cuțitelor

Tăierea: vă recomandăm să tăiați pe o placă de lemn sau plastic. Nu folosiți niciodată materiale precum sticlă, piatră sau granit, care pot deteriora permanent lama delicată a cuțitelor.

Curățarea cuțitelor: înainte de prima utilizare, clătiți cuțitele cu apă fierbinte. După fiecare utilizare, asigurați-vă că ați spălat cuțitele cu un detergent delicat și că le-ați uscat cu un prosop moale. Pentru siguranța dvs., ștergeți cuțitele întotdeauna în direcția opusă corpului. Clătirea cuțitelor imediat după utilizare este esențială, în special atunci când lucrați cu alimente acide. Cuțitele japoneze nu trebuie spălate în mașina de spălat vase. Pentru a menține ascuțimea pe termen lung, spălați întotdeauna numai manual.

Depozitare: atunci când depozitați cuțitele, aveți grijă ca lama să nu intre în contact cu alte obiecte metalice. Acest lucru ar putea duce la deteriorări minore sau colorarea nedorită a metalelor. Cea mai bună soluție este depozitarea cuțitelor în blocuri sau pe suporturi magnetice. În cazul în care intenționați să depozitați cuțitele într-un sertar de bucătărie, procurați-vă protecții sau teci pentru lame.

Îngrijirea mânerului: aveți grijă ca mânerele din lemn să nu rămână în apă prea mult timp. Pe mâner puteți folosi din când în când o cantitate mică de ulei vegetal neutru sau de camelie, care conferă lemnului strălucirea naturală.

Ascuțire: în timp, cuțitele vor prezenta primele semne de uzură sub forma unei reduceri a ascuțimii, de aceea este recomandat să le ascuțiți profesional din când în când. Pentru a asigura o ascuțire durabilă, producătorul recomandă utilizarea exclusivă a pietrelor de ascuțit/strong> tradiționale sau a pielii pentru ascuțit. Nu vă faceți muncă inutilă folosind un masat, acestea sunt complet inutile pentru cuțitele japoneze bucătărie KAI datorită gradului ridicat de duritate.

Cuțite japoneze KAI

Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțite japoneze
EAN: 4901601382952
Duritatea lamei: 61 HRC
Lungimea lamei: 24 cm
Lungimea lamei (de la - până la): 20,00 - 24,99 cm
Material lamă: AUS-10
Material mâner: Lemn
Țara de origine: Japonia
Tip de cuțit pentru bucătărie: Yanagiba
Tip oțel: Oțel inoxidabil
Tip tăiș: Chisel

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.