Cuțit bucătărie Satake Magoroku Saku Deba 15,5 cm
Cod: 806-138_ro.png?66daf8e2)
_ro.png?66daf8e8)
_ro.png?66daf8ed)
_ro.png?66daf8f3)
Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
Cuțitul pentru bucătărie Satake Magoroku Saku, tip Deba, cu lungimea lamei de 15,5 cm este un cuțit japonez autentic, fabricat în conformitate cu tradițiile japoneze consacrate. În spatele ascuțimii și funcționalității ridicate a cuțitelor se ascund 700 de ani de prelucrare artizanală și dezvoltare de succes. Cuțitele pentru bucătărie de la producătorul Satake Cutlery sunt o alegere excelentă pentru bucătarii amatori sau începători, care doresc să încerce tăierea folosite cuțite japoneze fără a-și epuiza bugetul.
Cuțitele Deba sunt utilizate în bucătăria japoneză pentru filetarea peștelui și tăierea cărnii. Spre deosebire de alte cuțite japoneze, acestea au o lamă mult mai robustă, mai groasă și mai grea, cu o singură teșitură. Vârful ascuțit se descurcă nu numai cu peștele, ci și cu fructele de mare mai mici. Cu partea din față a lamei puteți fileta cu ușurință, iar partea din spate, mai solidă, poate fi folosită pentru tăierea oaselor mai mici de pește.
Lama fabricată din oțel inoxidabil molibden-vanadiu vă va surprinde cu siguranță prin ascuțimea sa și prin ușurința întreținerii. Oțelul a fost supus unui tratament termic fiabil și unei ascuțiri inițiale excelente în timpul producției. Lama este decorată cu simboluri tradiționale japoneze.
Cuțitul tradițional japonez are o singură teșitură
Mâner din lemn de magnolie deschis la culoare în formă rotundă pentru o prindere confortabilă. Inelul protector negru din polimer rezistent, situat între mâner și lamă, elimină acumularea de impurități.
Îngrijirea cuțitelor
Tăierea: nu tăiați niciodată alimente congelate sau oase groase de pește. Se recomandă tăierea cu cuțitele pe tăblițe de bucătărie din lemn.
Curățarea cuțitelor: se recomandă spălarea manuală a cuțitelor și uscarea lor imediat după utilizare. Astfel, lama își va păstra ascuțimea mult mai mult timp și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la schimbarea culorii lamei sau mânerului.
Ascuțire: producătorul recomandă utilizarea ascuțitoarelor cu diamant, care sunt foarte potrivite pentru cuțite cu duritate mai mare.
Cuțite japoneze de bucătărie Satake Cutlery
Producătorul japonez Satake Cutlery este specializat în fabricarea cuțitelor de bucătărie, inclusiv a stilurilor tradiționale japoneze, precum Santoku, Deba, Nakiri și altele. Majoritatea cuțitelor sunt fabricate din oțel carbon sau oțel inoxidabil, ce excelează prin ascuțimea și durabilitatea lor.
Parametri suplimentari
Categorie: | Cuțite japoneze |
---|---|
EAN: | 4956617806138 |
Duritatea lamei: | 56-58 HRC |
Greutate: | 136 g |
Grosimea lamei: | 2,8 mm |
Lățimea lamei: | 4,6 cm |
Lungime totală: | 27,5 cm |
Lungimea lamei: | 15,5 cm |
Lungimea lamei (de la - până la): | 15,00 - 19,99 cm |
Lungimea mânerului: | 12 cm |
Material lamă: | Oțel inoxidabil |
Material mâner: | Lemn |
Țara de origine: | Japonia |
Tip de cuțit pentru bucătărie: | Deba |
Tip oțel: | Oțel inoxidabil |
Tip tăiș: | Chisel |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Producătorul japonez Satake Cutlery este specializat în fabricarea cuțitelor de bucătărie, inclusiv a stilurilor tradiționale japoneze, precum Santoku, Deba, Nakiri și altele. Majoritatea cuțitelor sunt fabricate din oțel carbon sau oțel inoxidabil, ce excelează prin ascuțimea și durabilitatea lor.