Cuțit bucătărie Tojiro DP VG10 Santoku 17 cm F-503

Cod: F-503
679 Lei 561,16 Lei fără TVA
În stoc
Livrare la:
30.9.2025
Opțiuni de transport

Cuțit pentru bucătărie Tojiro DP VG-10 Santoku, cu lama de 17 cm, din oțel inoxidabil japonez VG-10 și mâner solid din plastic.

Informaţii detaliate

Livrare din propriul depozit
Livrare din propriul depozit
Produsele sunt livrate direct din depozitul nostru.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Livrare la adresă în maxim 5 zile lucrătoare.
Reducere până la 10%
Reducere până la 10%
Pentru clienții noi înregistrați, 2% reducere după înregistrare.
Toate produsele sunt originale
Toate produsele sunt originale
Cumpărăm direct de la producător sau de la distribuitorii autorizați.

Descriere detaliată a produsului

Cuțitul tradițional japonez Tojiro DP VG10 tip Santoku se potrivește perfect în orice bucătărie, datorită utilizării sale universale. Poate fi folosit pentru tăierea sau tocarea foarte precisă a peștelui, a delicatese din carne sau a legumelor. Pentru o ascuțime maximă, miezul lamei este fabricat din oțel inoxidabil japonez VG-10 foarte dur, care este inserat între 2 straturi de oțel inoxidabil cromat. Lungimea lamei de 17 cm este potrivită în general pentru tăierea oricăror ingrediente.

Mânerul solid din plastic laminat vă oferă o prindere compactă cu rezistență maximă la deteriorarea externă. Din motive de igienă, între mâner și lamă este inserat un bolster metalic care împiedică acumularea de grăsime și diverse impurități. Cuțitul Tojiro VG10 Santoku va fi dorit în bucătăria dvs. datorită proprietăților sale excelente de tăiere, flexibilității la tăiere și materialelor japoneze de primă calitate.

Avantajele produsului:

✅oțel japonez VG-10,
✅mâner solid din plastic laminat,
✅bolster metalic pentru eliminarea impurităților,
✅aspect elegant.

Utilizare: Santoku este o formă tradițională japoneză de cuțit, ideală pentru tăierea și tocarea rapidă și precisă. Forma Santoku este universală, o veți folosi la tăierea cărnii, peștelui sau legumelor.

Întreținere: se recomandă spălarea manuală delicată în apă călduță, nu se recomandă spălarea în mașina de spălat vase. După utilizare, cuțitul trebuie spălat și șters până se usucă. VG-10 este un oțel inoxidabil, dar poate fi ușor predispus la coroziune punctiformă, de aceea este recomandat să păstrați cuțitele din VG-10 într-un loc uscat și curat. Din când în când este recomandat să ungeți lama cu ulei pentru a preveni coroziunea punctiformă. Pentru ungere recomandăm ulei de camelie.

Cuțite Tojiro

Japonské kuchynské nože Tojiro.Tojiro este un producător tradițional japonez de cuțite de bucătărie, având sediul în orașul Tsubame din prefectura Niigata, centrul japonez pentru producția de produse din metal. Cuțitele de bucătărie Tojiro sunt fabricate prin metode tradiționale, verificate de secole, în combinație cu tehnologiile moderne. Datorită acestui lucru, cuțitele Tojiro sunt foarte apreciate atât în Japonia, cât și la nivel global. Tojiro își desfășoară întregul proces de fabricație al cuțitelor în Japonia.

Tojiro produce cuțite de bucătărie din materiale tradiționale japoneze, cum ar fi lemnul de magnolie sau castan și utilizează oțel japonez laminat autentic. Acest oțel este fabricat în același mod în care este folosit la producerea săbiilor japoneze tradiționale, katana, din oțel Tamahagane. Miezul acestui oțel laminat este realizat din oțel foarte dur, precum Shirogami (White paper steel), Aogami (Blue Paper Steel) sau VG-10. Acest miez dur este protejat pe laturi de oțel mai moale. Miezul dur conferă lamei excelente proprietăți de tăiere și posibilitatea de a fi ascuțită la o ascuțime ridicată. Oțelul mai moale de pe laturi oferă lamei durabilitate și facilitează ascuțirea. Acest oțel laminat este specific pentru cuțitele japoneze. Deoarece este vorba despre oțel carbon, lama necesită îngrijire regulată pentru a preveni coroziunea. Răsplata pentru această îngrijire constantă va fi un cuțit frumos, funcțional și original pentru toată viață

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțite japoneze
EAN: 4960375015039
Finisajul suprafeței lamei: Satin
Greutate: 180 g
Lungime totală: 29,5 cm
Lungimea lamei: 17 cm
Lungimea lamei (de la - până la): 15,00 - 19,99 cm
Material lamă: VG-10
Material mâner: Plastic
Țara de origine: Japonia
Tip de cuțit pentru bucătărie: Santoku
Tip oțel: Oțel inoxidabil

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Japonské kuchynské nože Tojiro.Tojiro este un producător tradițional japonez de cuțite de bucătărie, având sediul în orașul Tsubame din prefectura Niigata, centrul japonez pentru producția de produse din metal. Cuțitele de bucătărie Tojiro sunt fabricate prin metode tradiționale, verificate de secole, în combinație cu tehnologiile moderne. Datorită acestui lucru, cuțitele Tojiro sunt foarte apreciate atât în Japonia, cât și la nivel global. Tojiro își desfășoară întregul proces de fabricație al cuțitelor în Japonia.

Tojiro produce cuțite de bucătărie din materiale tradiționale japoneze, cum ar fi lemnul de magnolie sau castan și utilizează oțel japonez laminat autentic. Acest oțel este fabricat în același mod în care este folosit la producerea săbiilor japoneze tradiționale, katana, din oțel Tamahagane. Miezul acestui oțel laminat este realizat din oțel foarte dur, precum Shirogami (White paper steel), Aogami (Blue Paper Steel) sau VG-10. Acest miez dur este protejat pe laturi de oțel mai moale. Miezul dur conferă lamei excelente proprietăți de tăiere și posibilitatea de a fi ascuțită la o ascuțime ridicată. Oțelul mai moale de pe laturi oferă lamei durabilitate și facilitează ascuțirea. Acest oțel laminat este specific pentru cuțitele japoneze. Deoarece este vorba despre oțel carbon, lama necesită îngrijire regulată pentru a preveni coroziunea. Răsplata pentru această îngrijire constantă va fi un cuțit frumos, funcțional și original pentru toată viață