Cuțit bucătărie Tojiro Zen Black Sujihiki 21 cm FD-1569

Cod: FD-1569
751 Lei 620,66 Lei fără TVA
Temporar indisponibil
Opțiuni de transport
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Tojiro Zen Black FD-1562 este un cuțit japonez pentru bucătărie de tip Sujihiki, cu lama lungă de 21 cm din oțel laminat cu miez din oțel inoxidabil VG-10. Mânerul din lemn de castan în formă de D este foarte placut la atingere. Mânerul este finisat cu un inel din polipropilenă. Cuțitul Sujihiki are o lamă lungă și îngustă și este conceput în principal pentru a tăia bucăți mai mari de carne în felii subțiri.

Informaţii detaliate

Livrare din propriul depozit
Livrare din propriul depozit
Produsele sunt livrate direct din depozitul nostru.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Livrare la adresă în maxim 5 zile lucrătoare.
Reducere până la 10%
Reducere până la 10%
Pentru clienții noi înregistrați, 2% reducere după înregistrare.
Toate produsele sunt originale
Toate produsele sunt originale
Cumpărăm direct de la producător sau de la distribuitorii autorizați.

Descriere detaliată a produsului

Cuțitele pentru bucătărie japoneze Tojiro din seria Zen Black sunt fabricate din lemn de castan și oțel inoxidabil stratificat, cu miez din oțel inoxidabil japonez foarte dur VG-10 (duritate până la 61 HRC). Sunt cuțite japoneze tradiționale cu lamă cu două tăișuri, cu care suntem obișnuiți în Europa. Datorită materialelor japoneze de primă calitate și accentului pe care producătorul îl pune pe calitatea producției, aceste cuțite oferă proprietăți de tăiere excelente. Pe lângă calitatea premium, cuțitele Tojiro Zen Black au un aspect luxos și elegant, datorită căruia vor deveni adevărate bijuterii în bucătăria dumneavoastră.

Cuțitul are un mâner din lemn de castan în formă de D, care este foarte plăcut la atingere. Producătorul a obținut nuanța închisă a lemnului de castan prin arderea ușoară a lemnului cu foc. Datorită acestui fapt, culoarea mânerului se potrivește foarte bine cu lama de culoare închisă. Arderea a crescut, de asemenea, rezistența lemnului. Mânerul este prevăzut cu un inel negru din polipropilenă.

Lama de 21 cm lungime este fabricată din oțel special stratificat, cu tăiș ascuțit pe ambele părți. Stratul mediu (miezul) din oțel inoxidabil VG-10 este protejat pe laturi de oțel inoxidabil cu un conținut de 13% crom. Oțelul VG10 este foarte dur și oferă cuțitului proprietăți excelente de tăiere și o ascuțime ridicată. Oțelul inoxidabil de pe laturi oferă lamei rezistență și rezistență la coroziune. Acest tip de oțel stratificat este tipic pentru cuțitele japoneze tradiționale. Finisajul întunecat al oțelului a fost obținut de producător cu ajutorul oxidului de fier. Această tehnologie este utilizată și la instrumentele chirurgicale. Deoarece este vorba de oțel inoxidabil, lama nu necesită o îngrijire atât de ruguroasă ca în cazul cuțitelor din oțel carbon.

Utilizare: Cuțitul sujihiki are o lamă lungă și îngustă și este destinat în special pentru tăierea bucăților mari de carne în felii subțiri.

Întreținere: Recomandăm spălarea manuală delicată în apă călduță, nu se recomandă spălarea în mașina de spălat vase. După utilizare, cuțitul trebuie spălat și șters până se usucă.

Cuțite Tojiro

Japonské kuchynské nože Tojiro.Tojiro este un producător tradițional japonez de cuțite de bucătărie, având sediul în orașul Tsubame din prefectura Niigata, centrul japonez pentru producția de produse din metal. Cuțitele de bucătărie Tojiro sunt fabricate prin metode tradiționale, verificate de secole, în combinație cu tehnologiile moderne. Datorită acestui lucru, cuțitele Tojiro sunt foarte apreciate atât în Japonia, cât și la nivel global. Tojiro își desfășoară întregul proces de fabricație al cuțitelor în Japonia.

Tojiro produce cuțite de bucătărie din materiale tradiționale japoneze, cum ar fi lemnul de magnolie sau castan și utilizează oțel japonez laminat autentic. Acest oțel este fabricat în același mod în care este folosit la producerea săbiilor japoneze tradiționale, katana, din oțel Tamahagane. Miezul acestui oțel laminat este realizat din oțel foarte dur, precum Shirogami (White paper steel), Aogami (Blue Paper Steel) sau VG-10. Acest miez dur este protejat pe laturi de oțel mai moale. Miezul dur conferă lamei excelente proprietăți de tăiere și posibilitatea de a fi ascuțită la o ascuțime ridicată. Oțelul mai moale de pe laturi oferă lamei durabilitate și facilitează ascuțirea. Acest oțel laminat este specific pentru cuțitele japoneze. Deoarece este vorba despre oțel carbon, lama necesită îngrijire regulată pentru a preveni coroziunea. Răsplata pentru această îngrijire constantă va fi un cuțit frumos, funcțional și original pentru toată viață

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțite japoneze
EAN: 4960375185695
Duritatea lamei: 61 HRC
Finisajul suprafeței lamei: Black Oxide
Greutate: 110 g
Lungime totală: 36 cm
Lungimea lamei: 21 cm
Lungimea lamei (de la - până la): 20,00 - 24,99 cm
Material lamă: VG-10
Material mâner: Lemn
Țara de origine: Japonia
Tip de cuțit pentru bucătărie: Sujihiki
Tip oțel: Oțel inoxidabil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Japonské kuchynské nože Tojiro.Tojiro este un producător tradițional japonez de cuțite de bucătărie, având sediul în orașul Tsubame din prefectura Niigata, centrul japonez pentru producția de produse din metal. Cuțitele de bucătărie Tojiro sunt fabricate prin metode tradiționale, verificate de secole, în combinație cu tehnologiile moderne. Datorită acestui lucru, cuțitele Tojiro sunt foarte apreciate atât în Japonia, cât și la nivel global. Tojiro își desfășoară întregul proces de fabricație al cuțitelor în Japonia.

Tojiro produce cuțite de bucătărie din materiale tradiționale japoneze, cum ar fi lemnul de magnolie sau castan și utilizează oțel japonez laminat autentic. Acest oțel este fabricat în același mod în care este folosit la producerea săbiilor japoneze tradiționale, katana, din oțel Tamahagane. Miezul acestui oțel laminat este realizat din oțel foarte dur, precum Shirogami (White paper steel), Aogami (Blue Paper Steel) sau VG-10. Acest miez dur este protejat pe laturi de oțel mai moale. Miezul dur conferă lamei excelente proprietăți de tăiere și posibilitatea de a fi ascuțită la o ascuțime ridicată. Oțelul mai moale de pe laturi oferă lamei durabilitate și facilitează ascuțirea. Acest oțel laminat este specific pentru cuțitele japoneze. Deoarece este vorba despre oțel carbon, lama necesită îngrijire regulată pentru a preveni coroziunea. Răsplata pentru această îngrijire constantă va fi un cuțit frumos, funcțional și original pentru toată viață