Cuțit bucătărie universal KAI Seki Magoroku Red Wood 15 cm

Cod: MGR-0150U
358 Lei 295,87 Lei fără TVA
Temporar indisponibil
Opțiuni de transport
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Cuțit japonez universal KAI Seki Magoroku Red Wood, din inoxidabil 1K6, cu mâner din lemn pakka roșu, lungimea lamei de 15 cm.

Informaţii detaliate

Livrare din propriul depozit
Livrare din propriul depozit
Produsele sunt livrate direct din depozitul nostru.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Livrare la adresă în maxim 5 zile lucrătoare.
Reducere până la 10%
Reducere până la 10%
Pentru clienții noi înregistrați, 2% reducere după înregistrare.
Toate produsele sunt originale
Toate produsele sunt originale
Cumpărăm direct de la producător sau de la distribuitorii autorizați.

Descriere detaliată a produsului

Cuțit japonez universal pentru bucătărie KAI, cu lungimea lamei de 15 cm, din seria de cuțite de lux Seki Magoroku Red Wood, cu design tradițional japonez. Designul minimalist este amplificat de oțelul inoxidabil, echilibrul bun, ascuțimea și funcționalitatea ridicate. Seria va atrage pe orice bucătar care dorește cuțite japoneze autentice.

Cuțitele universale reprezintă o combinație ingenioasă între cuțitele de bucătărie și cele de curățat, combinând astfel proprietățile ambelor tipuri. Cuțitul este cel mai des utilizat pentru prelucrarea legumelor, fructelor sau pentru tăierea bucăților mici de carne și pește. Cuțitul este suficient de manevrabil și pentru marinarea cărnii sau decorarea platourilor cu fructe.

De ce să alegeți cuțitul KAI Seki Magoroku Red Wood:

✅KAI se numără printre cei mai buni producători de cuțite japoneze
✅cuțitul este fabricat folosind cele mai moderne tehnologii,
✅păstrează o proporție mare de prelucrare manuală,
✅oțel inoxidabil 1K6 cu duritate 57 HRC și rezistență ridicată,
✅cuțit japonez autentic, extrem de ascuțit.

Oțel inoxidabil 1K6

Lama cuțitului este fabricată din oțel inoxidabil 1K6 recent dezvoltat, cu duritate 57 HRC. Este un tip pur de oțel inoxidabil, cu rezistență extremă la coroziune datorită conținutului ridicat de crom. Cuțitul are un tăiș ascuțit pe ambele părți.

Mâner din lemn rezistent pakka

Estetica minimalistă japoneză este accentuată de mânerul elegant, de culoare roșu deschis, din lemn pakka. Lemnului i se adaugă o rășină de bună calitate, pentru a face materialul deosebit de rezistent la umiditate, asigurând o stabilitate mai bună și o durată lungă de viață.

Forma tipică de castan a mânerului asigură o prindere confortabilă și sigură. Mânerul este prevăzut cu un inel negru din polimer rezistent, care protejează mâna în cazul alunecării.

Cuțitul este fabricat integral în Japonia.

>

Îngrijirea cuțitelor

Tăierea: vă recomandăm să tăiați pe o placă de lemn sau plastic. Nu utilizați niciodată materiale precum sticlă, piatră sau gresie, care pot deteriora permanent lama delicată a cuțitelor. Lamele cuțitelor nu sunt potrivite pentru tăierea oaselor, oaselor de pește sau a alimentelor congelate.

Curățarea cuțitelor: înainte de prima utilizare, clătiți cuțitele cu apă fierbinte. După fiecare utilizare, asigurați-vă că ați spălat cuțitele cu un detergent delicat și că le-ați uscat cu un prosop moale. Pentru siguranța dvs., ștergeți cuțitele întotdeauna departe de corp. Clătirea cuțitelor imediat după utilizare este esențială, în special atunci când lucrați cu alimente acide. Cuțitele japoneze nu trebuie spălate în mașina de spălat vase. Pentru a menține ascuțimea pe termen lung, spălați întotdeauna numai manual.

Depozitare: atunci când depozitați cuțitele, aveți grijă ca lama să nu intre în contact cu alte obiecte metalice. Acest lucru ar putea duce la deteriorări minore sau colorarea nedorită a metalelor. Cea mai bună soluție este depozitarea cuțitelor în blocuri sau pe suporturi magnetice. În cazul în care intenționați să depozitați cuțitele într-un sertar de bucătărie, procurați-vă protecții sau teci pentru lame.

Îngrijirea mânerului: aveți grijă ca mânerele din lemn să nu rămână în apă prea mult timp. Pe mâner puteți folosi din când în când o cantitate mică de ulei vegetal neutru sau de camelie, ce conferă lemnului strălucirea naturală.

Ascuțire: în timp, cuțitele vor prezenta primele semne de uzură sub forma unei reduceri a ascuțimii, de aceea este recomandat să le ascuțiți profesional din când în când. Pentru a asigura o ascuțire durabilă, producătorul recomandă utilizarea exclusivă a pietrelor de ascuțit tradiționale sau a pielii pentru ascuțit. Nu vă obosiți inutil cu utilizarea unui masat, acestea sunt complet inutilizabile pentru cuțitele japoneze KAI datorită gradului ridicat de duritate.

Cuțite japoneze KAI

Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțite japoneze
EAN: 4260163218216
Duritatea lamei: 57 HRC
Greutate: 78 g
Lungime totală: 26,5 cm
Lungimea lamei: 15 cm
Lungimea lamei (de la - până la): 15,00 - 19,99 cm
Lungimea mânerului: 11,5 cm
Material lamă: Daido 1K6
Material mâner: Lemn
Țara de origine: Japonia
Tip de cuțit pentru bucătărie: Cuțit universale
Tip oțel: Oțel inoxidabil
Tip tăiș: Flat
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.