Cuțit bucătărie universal KAI Wasabi Black 15 cm
Cod: 6715U_ro.png?66daf8e2)
_ro.png?66daf8e8)
_ro.png?66daf8ed)
_ro.png?66daf8f3)
Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
Cuțitul japonez universal KAI, cu lungimea lamei de 15 cm, din seria de cuțite Wasabi Black, este ideal în special pentru uz casnic. Seria cu design minimalist este foarte ușor de utilizat și este potrivită în special pentru bucătari care caută un compromis între preț și performanță.
Cuțitele universale reprezintă o combinație ingenioasă între cuțitele de bucătărie și cele de curățat, combinând astfel proprietățile ambelor tipuri. Cuțitul este cel mai des utilizat pentru prelucrarea legumelor, fructelor sau pentru tăierea bucăților mici de carne și pește. Cuțitul este suficient de manevrabil și pentru marinarea cărnii sau decorarea platourilor cu fructe.
De ce să alegeți cuțitul KAI Seki Wasabi Black:
✅KAI se numără printre cei mai buni producători de cuțite japoneze
✅cuțitul este fabricat folosind cele mai moderne tehnologii,
✅păstrează o proporție mare de prelucrare manuală,
✅oțel inoxidabil 1K6 cu duritate de 58 HRC și rezistență ridicată,
✅cuțit japonez autentic, extrem de ascuțit.
Oțel inoxidabil 1K6
Lama cuțitului este fabricată din oțel inoxidabil 1K6 recent dezvoltat, cu duritate 57 HRC. Este un tip pur de oțel inoxidabil, cu rezistență extremă la coroziune datorită conținutului ridicat de crom. Cuțitul are un tăiș ascuțit pe ambele părți.
Mâner din plastic rezistent la apă
Estetica minimalistă japoneză este accentuată de mânerul negru elegant fabricat din plastic rezistent la apă. Materialul este foarte plăcut la atingere, datorită adaosului de pudră de bambus.
Forma tipică ovală a mânerului asigură o prindere confortabilă și sigură. Mânerul din plastic și lama din oțel inoxidabil sunt complet presate și închise cu un bolster metalic, ceea ce împiedică acumularea impurităților.
Cuțitul este fabricat integral în Japonia.
Îngrijirea cuțitelor
Tăierea: vă recomandăm să tăiați pe o placă de lemn sau plastic. Nu utilizați niciodată materiale precum sticlă, piatră sau gresie, care pot deteriora permanent lama delicată a cuțitelor. Lamele cuțitelor nu sunt potrivite pentru tăierea oaselor, oaselor de pește sau a alimentelor congelate.
Curățarea cuțitelor: înainte de prima utilizare, clătiți cuțitele cu apă fierbinte. După fiecare utilizare, asigurați-vă că ați spălat cuțitele cu un detergent delicat și că le-ați uscat cu un prosop moale. Pentru siguranța dvs., ștergeți cuțitele întotdeauna departe de corp. Clătirea cuțitelor imediat după utilizare este esențială, în special atunci când lucrați cu alimente acide. Cuțitele japoneze nu trebuie spălate în mașina de spălat vase. Pentru a menține ascuțimea pe termen lung, spălați întotdeauna numai manual.
Depozitare: atunci când depozitați cuțitele, aveți grijă ca lama să nu intre în contact cu alte obiecte metalice. Acest lucru ar putea duce la deteriorări minore sau colorarea nedorită a metalelor. Cea mai bună soluție este depozitarea cuțitelor în blocuri sau pe suporturi magnetice. În cazul în care intenționați să depozitați cuțitele într-un sertar de bucătărie, procurați-vă protecții sau teci pentru lame.
Îngrijirea mânerului: mânerele din plastic rezistent nu necesită întreținere specială.
Ascuțire: în timp, cuțitele vor prezenta primele semne de uzură sub forma unei reduceri a ascuțimii, de aceea este recomandat să le ascuțiți profesional din când în când. Pentru a asigura o ascuțire durabilă, producătorul recomandă utilizarea exclusivă a pietrelor de ascuțit tradiționale sau a pielii pentru ascuțit. Nu vă obosiți inutil cu utilizarea unui masat, acestea sunt complet inutilizabile pentru cuțitele japoneze KAI datorită gradului ridicat de duritate.
Cuțite japoneze KAI
Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.
Parametri suplimentari
Categorie: | Cuțite japoneze |
---|---|
EAN: | 4901601464474 |
Duritatea lamei: | 58 HRC |
Greutate: | 79 g |
Lungime totală: | 27,5 cm |
Lungimea lamei: | 15 cm |
Lungimea lamei (de la - până la): | 15,00 - 19,99 cm |
Lungimea mânerului: | 12,5 cm |
Material lamă: | Daido 1K6 |
Material mâner: | Plastic |
Țara de origine: | Japonia |
Tip de cuțit pentru bucătărie: | Cuțit universale |
Tip oțel: | Oțel inoxidabil |
Tip tăiș: | Flat |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.