Cuțit bucătărie KAI Seki Magoroku KK Yanagiba 30 cm
Cod: KK-0030_ro.png?66daf8e2)
_ro.png?66daf8e8)
_ro.png?66daf8ed)
_ro.png?66daf8f3)
Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
Cuțit japonez pentru bucătărie KAI tip Yanagiba cu lungimea lamei de 30 cm din seria specială de cuțite Seki Magoroku KK este numit și maestrul sushi. Forma extrem de lungă și subțire a lamei vă permite să tăiați cu precizie sau să pregătiți cu ușurință orice pește sau sushi.
Cuțitele japoneze Yanagiba sunt destinate în principal pentru tăierea peștelui dezosat, filetarea peștelui mai mic și, dintre cuțitele japoneze, sunt ideale pentru prepararea sushi. Cuțitele Yanagiba se caracterizează prin lama lungă și subțire cu o singură teșitură, datorită cărora se obțin tăieturi subțiri. Astfel de tăieturi netede sunt deosebit de importante în prepararea sushi-ului. Lungimea și forma lamei pot aminti ușor de forma frunzei de salcie, de la care cuțitul și-a primit numele.
De ce să alegeți cuțitul KAI Seki Magoroku KK:
✅KAI este unul dintre cei mai buni producători de cuțite japoneze,
✅cuțitul este fabricat folosind cele mai moderne tehnologii,
✅păstrează o proporție mare de prelucrare manuală,
✅oțel inoxidabil AUS-8,
✅un adevărat cuțit japonez pentru sushi.
Oțel inoxidabil AUS-8
Lama cuțitului este fabricată din oțel inoxidabil AUS-8 cu duritate 58 HRC. Conținutul mai ridicat de carbon asigură o rezistență mai bună la uzură. Lama este completată în partea inferioară de un detaliu estetic subtil – o undă discretă cu suprafață satinată. Cuțitul are o singură teșitură, tipică pentru cuțitele japoneze tradiționale.
Mâner din lemn rezistent
Mânerul octogonal este fabricat din lemn compozit pakka de culoare neagră mată. În lemn este adăugată o rășină de bună calitate pentru a face materialul deosebit de rezistent la umiditate, asigurând o stabilitate mai bună și o durată lungă de viață.
Cuțitul este fabricat în întregime în Japonia.
Îngrijirea cuțitelor
Tăierea: vă recomandăm să tăiați pe o placă de lemn sau plastic. Nu folosiți niciodată materiale precum sticlă, piatră sau granit, care pot deteriora permanent lama delicată a cuțitelor.
Curățarea cuțitelor: înainte de prima utilizare, clătiți cuțitele cu apă fierbinte. După fiecare utilizare, asigurați-vă că ați spălat cuțitele cu un detergent delicat și că le-ați uscat cu un prosop moale. Pentru siguranța dvs., ștergeți cuțitele întotdeauna departe de corp. Clătirea cuțitelor imediat după utilizare este esențială, în special atunci când lucrați cu alimente acide. Cuțitele japoneze nu trebuie spălate în mașina de spălat vase. Pentru a menține ascuțimea pe termen lung, spălați întotdeauna numai manual.
Depozitare: atunci când depozitați cuțitele, aveți grijă ca lama să nu intre în contact cu alte obiecte metalice. Acest lucru ar putea duce la deteriorări minore sau colorarea nedorită a metalelor. Cea mai bună soluție este depozitarea cuțitelor în blocuri sau pe suporturi magnetice.În cazul în care intenționați să depozitați cuțitele într-un sertar de bucătărie, procurați-vă protecții sau teci pentru lame.
Îngrijirea mânerului: aveți grijă ca mânerele din lemn să nu rămână în apă prea mult timp. Pe mâner puteți folosi din când în când o cantitate mică de ulei vegetal neutru sau de camelie, care conferă lemnului strălucirea naturală.
Ascuțire: în timp, cuțitele vor prezenta primele semne de uzură sub forma unei reduceri a ascuțimii, de aceea este recomandat să le ascuțiți profesional din când în când. Pentru a asigura o ascuțire durabilă, producătorul recomandă utilizarea exclusivă a pietrelor de ascuțit tradiționale sau a pielii pentru ascuțit. Nu vă obosiți inutil cu utilizarea unui masat, acestea sunt complet inutile pentru cuțitele japoneze pentru bucătărie KAI datorită gradului ridicat de duritate.
Cuțite japoneze KAI
Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.
Parametri suplimentari
Categorie: | Cuțite japoneze |
---|---|
EAN: | 4901601002010 |
Duritatea lamei: | 58 HRC |
Greutate: | 231 g |
Lungime totală: | 42,5 cm |
Lungimea lamei: | 30 cm |
Lungimea lamei (de la - până la): | nad 25 cm |
Lungimea mânerului: | 12,5 cm |
Material lamă: | AUS-8 |
Material mâner: | Lemn |
Țara de origine: | Japonia |
Tip de cuțit pentru bucătărie: | Yanagiba |
Tip oțel: | Oțel inoxidabil |
Tip tăiș: | Chisel |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.