Cuțit bucătărie Satake Misaki Gyuto 21 cm
Cod: 807-760_ro.png?66daf8e2)
_ro.png?66daf8e8)
_ro.png?66daf8ed)
_ro.png?66daf8f3)
Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
Cuțitul pentru bucătărie tip Gyuto Satake Misaki, cu lungimea lamei de 21 cm, este un cuțit japonez autentic, fabricat în conformitate cu tradițiile japoneze consacrate. În spatele ascuțimii și funcționalității ridicate a cuțitelor se ascund 700 de ani de prelucrare artizanală și dezvoltare de succes. Cuțitele pentru bucătărie de la producătorul Satake Cutlery sunt o alegere excelentă pentru bucătarii amatori sau începători, care doresc să încerce tăierea cu cuțite japoneze fără a-și epuiza bugetul.
Cuțitul pentru bucătărie tip Gyuto este unul dintre cele mai importante cuțite din bucătărie și face parte din echipamentul de bază al fiecărui bucătar. Se deosebește de cuțitele universale prin lama mai lată și mai lungă și vârful subțire, datorită cărora este relativ ușor să tăiați chiar și ingredientele mai puțin maleabile, precum nucile sau plantele ierbacee. Cuțitul pentru bucătărie cu formă versatilă poate fi utilizat pentru tăierea tuturor ingredientelor, fie că este vorba de curățarea cărnii sau tăierea legumelor.
Lama fabricată din oțel inoxidabil molibden-vanadiu vă va surprinde cu siguranță prin ascuțimea sa și prin ușurința întreținerii. Oțelul a fost supus unui tratament termic fiabil și unei ascuțiri inițiale excelente în timpul producției. Lama este decorată cu simboluri tradiționale japoneze.
Mâner din lemn de cauciuc deschis la culoare, cu formă rotundă, pentru o prindere confortabilă. Inelul negru de protecție din polimer rezistent, situat între mâner și lamă, elimină acumularea de impurități.
Îngrijirea cuțitelor
Tăierea: nu tăiați niciodată alimente congelate sau oase groase de pește. Se recomandă tăierea cu cuțitele pe tăblițe de bucătărie din lemn.
Curățarea cuțitelor: se recomandă spălarea manuală a cuțitelor și uscarea lor imediat după utilizare. Astfel, lama își va păstra ascuțimea mult mai mult timp și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la schimbarea culorii lamei sau mânerului.
Ascuțire: producătorul recomandă utilizarea ascuțitoarelor cu diamant, care sunt foarte potrivite pentru cuțite cu duritate mai mare.
Cuțite japoneze de bucătărie Satake Cutlery
Producătorul japonez Satake Cutlery este specializat în fabricarea cuțitelor de bucătărie, inclusiv a stilurilor tradiționale japoneze, precum Santoku, Deba, Nakiri și altele. Majoritatea cuțitelor sunt fabricate din oțel carbon sau oțel inoxidabil, ce excelează prin ascuțimea și durabilitatea lor.
Parametri suplimentari
Categorie: | Cuțite japoneze |
---|---|
EAN: | 4956617807760 |
Duritatea lamei: | 56-58 HRC |
Greutate: | 100 g |
Grosimea lamei: | 1,4 mm |
Lățimea lamei: | 4,3 cm |
Lungime totală: | 33 cm |
Lungimea lamei: | 21 cm |
Lungimea lamei (de la - până la): | 20,00 - 24,99 cm |
Lungimea mânerului: | 12 cm |
Material lamă: | Oțel inoxidabil |
Material mâner: | Lemn |
Țara de origine: | Japonia |
Tip de cuțit pentru bucătărie: | Gyuto |
Tip oțel: | Oțel inoxidabil |
Tip tăiș: | Flat |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Producătorul japonez Satake Cutlery este specializat în fabricarea cuțitelor de bucătărie, inclusiv a stilurilor tradiționale japoneze, precum Santoku, Deba, Nakiri și altele. Majoritatea cuțitelor sunt fabricate din oțel carbon sau oțel inoxidabil, ce excelează prin ascuțimea și durabilitatea lor.