Cuțit bucătărie universal KAI Seki Magoroku Composite 15 cm

Cod: MGC-0401
1 036 Lei 856,20 Lei fără TVA
În stoc
Livrare la:
30.9.2025
Opțiuni de transport

Cuțit japonez universal KAI Seki Magoroku Composite, din oțel inoxidabil VG-10, cu mâner din lemn pakka deschis, lungimea lamei de 15 cm.

Informaţii detaliate

Livrare din propriul depozit
Livrare din propriul depozit
Produsele sunt livrate direct din depozitul nostru.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Livrare la adresă în maxim 5 zile lucrătoare.
Reducere până la 10%
Reducere până la 10%
Pentru clienții noi înregistrați, 2% reducere după înregistrare.
Toate produsele sunt originale
Toate produsele sunt originale
Cumpărăm direct de la producător sau de la distribuitorii autorizați.

Descriere detaliată a produsului

Cuțitul japonez KAI universal, cu lungimea lamei de 15 cm, din seria de cuțite Seki Magoroku Composite, este o combinație între simplitate și caracteristici dinamice. Aspectul final al cuțitului va impresiona orice bucătar care dorește un obiect de design. În combinație cu mânerul din lemn deschis la culoare, seria oferă un confort maxim și un stil elegant. Lama compozită este formată din două tipuri diferite de oțel, laminate și unite cu ajutorul unui aliaj de cupru. Seria de cuțite Seki Magoroku Composite a primit o recunoaștere specială în 2013, la Red Dot Design Award.

Cuțitele universale reprezintă o combinație ingenioasă între cuțitele de bucătărie și cele de curățat, combinând astfel proprietățile ambelor tipuri. Cuțitul este cel mai des utilizat pentru prelucrarea legumelor, fructelor sau pentru tăierea bucăților mici de carne și pește. Cuțitul este suficient de manevrabil și pentru marinarea cărnii sau decorarea platourilor cu fructe.

De ce să alegeți cuțitul KAI Seki Magoroku Composite:

✅KAI se numără printre cei mai buni producători de cuțite japoneze
✅cuțitul este fabricat folosind cele mai moderne tehnologii,
✅păstrează o proporție mare de prelucrare manuală,
✅oțel inoxidabil (SUS420J2, VG-10) cu rezistență ridicată,
✅cuțit japonez autentic, extrem de ascuțit.

Lamă impresionantă

Fabricată din două tipuri de oțel cu texturi diferite. Partea superioară satinată a lamei este fabricată din oțel SUS420J2 (56 HRC) cu conținut ridicat de crom. Pentru partea inferioară a lamei a fost utilizat oțel japonez special VG 10 de duritate extremă (61 HRC), care este separat de partea superioară a lamei prin cupru.

Acest tip original de îmbinare a celor două oțeluri face din cuțitele Seki Magoroku Composite o bijuterie a ingineriei japoneze moderne. Ambele oțeluri (SUS420J2, VG-10) se caracterizează prin flexibilitate și rezistență la coroziune. Lama este extrem de ascuțită din fabrică și are un tăiș ascuțit pe ambele părți Duritatea oțelului VG10 asigură, de asemenea, o durată de viață foarte lungă a tăișului.

Mâner din lemn rezistent pakka

Mânerul minimalist din lemn compozit pal pakka este potrivit atât pentru dreptaci, cât și pentru stângaci, datorită formei sale simetrice. În lemn este adăugată o rășină de bună calitate, pentru a face materialul deosebit de rezistent la umiditate, asigurând o stabilitate mai bună și o durată lungă de viață. Bolsterul metalic asigură o prindere confortabilă și ușoară a mânerului între degetul mare și arătător.

Cuțitul este fabricat integral în Japonia.

Îngrijirea cuțitelor

Tăierea: vă recomandăm să tăiați pe o placă de lemn sau plastic. Nu utilizați niciodată materiale precum sticlă, piatră sau gresie, care pot deteriora permanent lama delicată a cuțitelor. Lamele cuțitelor nu sunt potrivite pentru tăierea oaselor, oaselor de pește sau a alimentelor congelate.

Curățarea cuțitelor: înainte de prima utilizare, clătiți cuțitele cu apă fierbinte. După fiecare utilizare, asigurați-vă că ați spălat cuțitele cu un detergent delicat și că le-ați uscat cu un prosop moale. Pentru siguranța dvs., ștergeți cuțitele întotdeauna departe de corp. Clătirea cuțitelor imediat după utilizare este esențială, în special atunci când lucrați cu alimente acide. Cuțitele japoneze nu trebuie spălate în mașina de spălat vase. Pentru a menține ascuțimea pe termen lung, spălați întotdeauna numai manual.

Depozitare: atunci când depozitați cuțitele, aveți grijă ca lama să nu intre în contact cu alte obiecte metalice. Acest lucru ar putea duce la deteriorări minore sau colorarea nedorită a metalelor. Cea mai bună soluție este depozitarea cuțitelor în blocuri sau pe suporturi magnetice. În cazul în care intenționați să depozitați cuțitele într-un sertar de bucătărie, procurați-vă protecții sau teci pentru lame.

Îngrijirea mânerului: aveți grijă ca mânerele din lemn să nu rămână în apă prea mult timp. Pe mâner puteți folosi din când în când o cantitate mică de ulei vegetal neutru sau de camelie, ce conferă lemnului strălucirea naturală.

Ascuțire: în timp, cuțitele vor prezenta primele semne de uzură sub forma unei reduceri a ascuțimii, de aceea este recomandat să le ascuțiți profesional din când în când. Pentru a asigura o ascuțire durabilă, producătorul recomandă utilizarea exclusivă a pietrelor de ascuțit tradiționale sau a pielii pentru ascuțit. Nu vă obosiți inutil cu utilizarea unui masat, acestea sunt complet inutilizabile pentru cuțitele japoneze KAI datorită gradului ridicat de duritate.

Cuțite japoneze KAI

Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțite japoneze
EAN: 4901601329315
Duritatea lamei: 61 HRC
Greutate: 77 g
Lungime totală: 26 cm
Lungimea lamei: 15 cm
Lungimea lamei (de la - până la): 15,00 - 19,99 cm
Lungimea mânerului: 11 cm
Material lamă: VG-10
Material mâner: Lemn
Țara de origine: Japonia
Tip de cuțit pentru bucătărie: Cuțit universale
Tip oțel: Oțel inoxidabil
Tip tăiș: Flat

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.